Könyvajánló: A német titán

Írta: 

Engedjétek meg, hogy bemutassam harmadik könyvemet, mely A német titán címet kapta! Ez az első magyar nyelvű könyv, amely célzottan Oliver Kahn életpályájával foglalkozik.

Nagyjából félév telt el azóta, hogy kijött a Végül mindig a németek című könyvem. Ennek fényében kissé meglepően hathat a sietség az új könyvvel. Az eredeti tervek szerint a nationalelfes kötet jóval korábban jelent volna meg, míg A német titán nagyjából most. Végül úgy döntöttem, hogy nem csúsztatom el a harmadikat. Ez nektek is jó, hiszen már most kézbe vehetitek, de nekem is, mert én már nagyon izgatott voltam miatta, nagyon vártam, hogy előléphessek vele.

ollikaA másik két könyvhöz képest ez rövidebb. Mindazonáltal azt hiszem, lényegesen komolyabb hangvételű, mint a korábbiak. A műben feldolgoztam Oliver Kahn életpályáját kiskorától egészen napjainkig, közben abba is betekintést kapunk, miként gondolkodik a világról, a futballról, a munkáról, a sikerről ez a rendkívüli fickó. Emellett pedig talán alkalmas lesz arra is, hogy tanuljunk valamit Oliver Kahntól: az ő módszereit beépítsük a saját gondolkodásunkba, bármivel is foglalkozzunk az életben.

A könyv az ANI-AND Kiadó gondozásában jelent meg, a mai napon már országosan elérhető, és persze online is be lehet szerezni. Pillanatnyilag a következő csatornákon:

1. A Líra és Lant könyvhálózatában. A Líra honlapjáról megrendelhetitek, de több tucatnyi könyvesboltban már a polcokon is megtalálható. Országhatáron kívülről érdemes a Líra ajánlatait célba venni: http://www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/sport/a-nemet-titan 

2. Az előző könyvekkel kapcsolatban – számomra – meglepően sokan kértetek dedikált példányt. Leírhatatlanul boldoggá tesz minden alkalommal. Nyugodtan keressetek meg privátban is, a Facebookon vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ben a további lehetségekért. 

3. Személyesen: szülővárosomban, Répcelakon bármikor. A Szombathely – Győr tengelyen pedig gyakran mozgolódom. Ha a fővárosban járok, valamelyik Facebook-oldalon biztos jelezni fogom, elég rugalmasan szánok rá időt olyankor. Az október 20-23-ai hétvégén feltétlenül elérhető leszek Budapesten. A Fanklub találkozó kapcsán azt kérem, hogy előre jelezzetek, annak függvényében készülök példányokkal.

4. A Kiadó honlapja egyelőre üzemen kívül, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. a címen fordulhattok feléjük.
Josef „Jupp” Heynckes: Csak halkan mondom, egy triplazas nagyon jol jonne iden...
FERWIN Jan 15 - 14:40

AKTUÁLIS MECCS: Lehet betett neki amúgy Rafi ollozó kasza mozdulata.... Percekig sántított...
Atesz12 Jan 13 - 13:38

Fejlesztések, javaslatok: Hello, Miért robotra van? Hogy találom meg?
Atesz12 Jan 9 - 15:05

Free Joomla! template by Age Themes