Hivatalos: Átalakítják az Arénát, de nem teljesen piros lesz

Írta: 

Mint köztudott az Allianz Aréna a müncheni csapatoknak adott otthont a 2005/2006-os szezontól. Eleinte az 1860 München és a Bayern München játszotta itt a meccseit, azonban 2017. nyarán az 1860 felbontotta a bérleti szerződést és kivonult az arénából. A későbbi visszatérésük már nem lehetséges, így a Bayern lett az egyedüli használója az építménynek.

Az elmúlt hetekben, hónapokban intenzív tárgyalások folytak arról, hogy hogyan is nézzen ki a 75.000 férőhelyes létesítmény, hogyan lehetne igazán bayernesen egyedivé tenni. Az éves közgyűlésen természetesen erről is beszéltek és bemutattak pár látványtervet is.

„Tudjuk, hogy mindenki a piros székekről álmodozott. De van egy csodálatos stadionunk és ennek a stadionnak muszáj egyedinek is lennie.”

Dreesen elmondta, nem mindenhol lesznek piros székek, ugyanis Németországban rengeteg olyan csapat van, ahol csak ezek a színek szerepelnek. Ilyen stadionok például: Köln, Leverkusen, Augsburg, Mainz, Stuttgart, Nürnberg, Kaiserslautern. Az egyediság miatt így nem teljesen pirosra tervezik a stadion belsejét.

arena hasonlo

Az is biztos, hogy a Bayern nem csak az ülőhelyeket szeretné átalakítani, hanem az egész stadiont a saját arculatához akarja igazítani. Néhány kép a látványtervekből:

arena2
arena1


arena a

Kíváncsian várjuk milyen lesz végül a stadion, amire valószínűleg már nem kell sokat várni, nyáron kezdődhetnek a munkálatok.

Error: No articles to display

Bajnokok Ligája: Ez nem lesz 10-2, mint az Arsenal ellen, de egy...
argo001 Dec 11 - 18:59

Európa-Liga: A LEGJOBB 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT Borussia Dortmund (német)–Atalanta (olasz) Nice...
Kozi31 Dec 11 - 14:15

AKTUÁLIS MECCS: Egy "aktuális" meccs:
mpali Dec 11 - 9:27

Free Joomla! template by Age Themes