Hivatalos: Átalakítják az Arénát, de nem teljesen piros lesz

Írta: 

Mint köztudott az Allianz Aréna a müncheni csapatoknak adott otthont a 2005/2006-os szezontól. Eleinte az 1860 München és a Bayern München játszotta itt a meccseit, azonban 2017. nyarán az 1860 felbontotta a bérleti szerződést és kivonult az arénából. A későbbi visszatérésük már nem lehetséges, így a Bayern lett az egyedüli használója az építménynek.

Az elmúlt hetekben, hónapokban intenzív tárgyalások folytak arról, hogy hogyan is nézzen ki a 75.000 férőhelyes létesítmény, hogyan lehetne igazán bayernesen egyedivé tenni. Az éves közgyűlésen természetesen erről is beszéltek és bemutattak pár látványtervet is.

„Tudjuk, hogy mindenki a piros székekről álmodozott. De van egy csodálatos stadionunk és ennek a stadionnak muszáj egyedinek is lennie.”

Dreesen elmondta, nem mindenhol lesznek piros székek, ugyanis Németországban rengeteg olyan csapat van, ahol csak ezek a színek szerepelnek. Ilyen stadionok például: Köln, Leverkusen, Augsburg, Mainz, Stuttgart, Nürnberg, Kaiserslautern. Az egyediság miatt így nem teljesen pirosra tervezik a stadion belsejét.

arena hasonlo

Az is biztos, hogy a Bayern nem csak az ülőhelyeket szeretné átalakítani, hanem az egész stadiont a saját arculatához akarja igazítani. Néhány kép a látványtervekből:

arena2
arena1


arena a

Kíváncsian várjuk milyen lesz végül a stadion, amire valószínűleg már nem kell sokat várni, nyáron kezdődhetnek a munkálatok.
Átigazolási hírek: Nyugi. Ebben a kérdésben a Bayern dönt. Ok, eladjuk 150...
rogozsin Feb 23 - 1:49

Bajnokok Ligája: én örülnék neki ha összesorsolnának minket a MU-val. szerintem "simán"...
Véder Nagyúr Feb 22 - 22:05

AKTUÁLIS MECCS: Ez eldőlt az első meccsen szerencsére. Az első félidő nem...
mia san mia Feb 22 - 10:31

Free Joomla! template by Age Themes