Besiktas - Bayern | Könnyű sorsolást kaptunk (+ Reakciók)

Írta: 

Jó indul a hét, hiszen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében - bátran kijelenthetjük - elég jó sorsolást kaptunk. Xabi Alonso szerencsés keze ugyanis a Besiktast húzta ellenfelünknek.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egészen az utolsó percig izgulhattunk, hiszen a az utolsó előtti húzásnál már csak a Besiktas és a Barca volt a kalapban, de szerencsénkre utóbbit a londoni Chelsea húzta.
Csoportmásodikként természetesen mi kezdünk otthon és a visszavágóra Isztanbulba utazunk.

Bayern- Besiktas: február 20.
Besiktas-Bayern: március 14.

Mivel számos erős csapat végzett a második helyen, a sorsolás már előzetsen is izgalmasnak ígérkezett, szinte elkerülhetetlen volt egy nagy rangadó kihúzása. Így is lett, de az elszenvedő fél ezúttal végre a Real lett, aki a mi csoportelsőnket, a PSG-t kapta. A sokat hangoztatott közhely, miszerint már nem nagyon számít ilyen szinten, hogy ki hanyadik helyen jut be most a párizsiak számára kőkemény valóság lett. csoportelsőként kihúzták a valószínűleg legnehezebbet, míg mia megkaptuk a papíron leggyengébbnek tartott elsőt.REAKCIÓK:


Heynckes: "Nagyon jól ismerem a Besiktast. Utoljára még a Lipcse ellen láttam őket játszani. Négy győzelemmel és két döntetlennel lettek veretlenek a csoportjukban. Nagyon jó edzőjük van, aki a különböző nemzetiségeket a csapaton belül, jól összehozta. Tehát, ez nem lesz egy egyszerű feladat. Mindkét meccsen topteljesítményt kell nyújtanunk, ahhoz, hogy továbbjussunk."

Brazzo:
"Pontosan tudjuk mennyire erősek, figyeltük a Besiktast a Lipcse csoportjában. nehéz sorsolás, nem véletlenül végeztek az élen abban a csoportban a Porto, RB Leipzig és az AS Monaco előtt"

Tolisso: "Játszottam ellenük a Lyon-nal tavaly. Elképesztő hangulat uralkodik a stadionban, várom nagyon. De nálunk is az lesz Münchenben"

Kimmich: "Érdekes ez, mert papíron könnyebb ellenfelet kaptunk mint a PSG, aki első lett a csoportban. A lényeg, hogy otthon ne kapjunk gólt, az odavágón. A visszavágót pedig már nagyon várom, mert soha nem voltam még Isztanbulban és kíváncsi vagyok a sokat emlegetett hangulatra"

Müller: "Boldogak lehetünk a sorsolást látva, két remek meccsre számítok(...) Láttam a Lipcse meccsét a Besiktas ellen, nagyon jó lesz az atmoszféra, várom"

Robben: "Remek kihívás, még sosem játszottam a török csapat ellen. Jól fel kell készülni és óvatosnak lenni. A Lipcsével voltak egy csoportban, és jól tették a dolgukat. Törökországban a hangulat mindig jó, ezért ehhez kell igazodnunk. Otthon kezdünk, ezáltal egy jó eredményt kell produkálnunk."

Ribery: "Boldog vagyok, hisz Isztambul egy szuper város, három nagy klubbal: Galatasaray, Besiktas, Fenerbahce. A légkör mindig csodás, a török emberek szeretik a labdarúgást. Otthon jó meccset kell játszanunk, mert a visszavágó nagyon nehéz lesz. Erősek nagyon ebben a szezonban. Utoljára a Galatasaray elleni meccset láttam, ahol 3:0-ra nyertek. Agresszíven és energikusan futballoztak. 100%-os koncentrációra van szükségünk. Mindkét meccset meg akarjuk nyerni."

Süle: "Végtérre nem is olyan rossz, hogy másodikok lettünk. Egy nehéz csoportból jutottak tovább, és jól játszottak. Kemény munka lesz, de lehetett volna rosszabb is."

Bajnokok Ligája: Én bízom abban, hogy Jupp okosan dönt, akármelyik kapusunk mellett...
misafeco Apr 22 - 11:39

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes