Kölcsönügylet: Friedl Brémába megy

Írta: 

Tegnap még csak pletyka volt, ma már hivatalos, a Werder megerősített: a 19 éves szélsővédőnk, Marco Friedl másfél évre a Werder Bremen csapatához kerül, természetesen csak kölcsönbe. Vételi opció nelkül.

Noha Marco már a BL-ben is debütált, összességében nem sok lehetőséghez jutott Alaba mögött (44 perc a Bundesligában) és Bernat felépülésével még kevesebb lehetőségre számíthat. Így pont kapóra jött a Werder érdeklődése, ahol jelenleg csak egy balbekk van a keretben, de akár a belső védelmüket is erősítheti, hiszen azon a poszton is bevethető, a Bréma egyik középső védője pedig valószínűleg távozik. 

A transzfer minden fél számára kedvező lesz, hiszen az osztrák játékos tapasztalatokat gyűjthet, így a Bayern egy rutinosabb fiatalt kaphat vissza, a Werder pedig jutányos megoldást találhat a keretbeli problémáira.

BRAZZO: "Marco az utóbbi hónapokban remek fejlődésen ment keresztül, és reméljük a Werdernél megteheti a következő lépést is azzal, hogy rendszeres játéklehetőséget kap."

FRIEDL: "Nagyon jó 10 évet töltöttem a Bayernben, amiért igen hálás is vagyok. Várom az új kihívásokat Brémában. Kiváló osztrák játékosok vannak és voltak itt pl: Zlatko Junuzovic, Florian Kainz, Marco Arnautovic vagy éppen Andreas Herzog."
AKTUÁLIS MECCS: Sima meccs, csak így tovább! Kimmichnek be kellet volna sárgulni...
Kozi31 Feb 20 - 21:42

Bajnokok Ligája: A Spurs jobb csapat jelenleg mint a Juve. Aki Torinóban...
Kozi31 Feb 15 - 7:49

Átigazolási hírek: Vidalt szerintem nem is feltétlenül kell eladni, az utóbbi pár...
szabi90 Feb 13 - 16:22

Free Joomla! template by Age Themes