JUPP: Soha nem mondtam, hogy abbahagyom

Írta: 

A Hamburg elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón elhangzottak

 • Kielemeztem a Hamburgot. A játékosaik nehéz szituációban vannak, nyugtalanság uralkodik az egyesület körül. Hihetetlen mód küzdöttek a Mainz ellen és nyerniük kellett volna. Ha ilyen rosszul állsz a tabellán, akkor felmondják az idegeid a szolgálatot. El tudom képzelni, hogy nem egyszerű a játékosoknak.
 • A Freiburg ellen mutatott teljesítményt akarjuk újra nyújtani. Jó munkát végeztünk a héten.
 • Joshban hatalmas fejlődési lehetőség van. Odafigyel és tud is még fejlődni. Nagyon fontos játékos a Bayern számára, úgy vélem, hogy egy nap olyan meghatározó alak válhat belőle, mint Philipp Lahm. Minden megvan benne, hogy a nyomdokaiba lépjen, nagyon szeretem a srácot.
 • Thomas Müllernek is várnia kellett arra, hogy csapatkapitány legyen. A dolog úgy működik nálunk, hogy az viseli a karszalagot, aki a legrégebb óta az egyesületnél van. Miután Manuel Neuer sérült, így Müller következik a sorban. Aztán jön Arjen és Franck a sorban. De igazából mindegy is ki viseli, mert mindannyian büszkén viselték.
 • A Hamburgnak a Bundesligában a helye, de ez egy versenysorozat, amelyben újra és újra teljesítened kell. Az utóbbi években nagyon nagy szerencséjük volt. Hiányozna a "dínó", az utóbbi években azonban nem végeztek jó munkát. Meg lehet nézni hány edző és menedzser fordult meg náluk.
 • Tolisso, Coman, Kimmich és Süle mind nagyon jó játékosok. Be kell őket építeni. A Bayernnek még egy-két fiatal játékost meg kell, hogy szerezzen a következő években. Az elkövetkezendő 1-2-3 év feladata az áttörést meghozni. Nem lehet egyből csak olyan játékosokat leigazolni, akik megütik a Bayern szintjét.
 • James tegnap az egész edzést abszolválta, egészen jól van, de nem fogunk nála sem kockázatot vállalni. Javi Martínez is jól edzett, Comanon kívül mindenki bevethető.
 • Az orvosok és a fizioterapeuták megbeszélést tartottak, növelni fogják Neuernél a terhelést, folytatja a rehabilitációs programját, 80% körül jár. Kiderül, hogy április elején újra edzhet-e.
 • Alaba már akkor világklasszis volt, amikor 2013-ban távoztam. Időközben egy kicsit akadozott a gépezet, de újra a helyes úton van, hogy visszanyerje a legjobb formáját. Beszéltem vele, jól érzi magát és újra örömét leli a futballban. A távozását érintő pletykákról pedig annyit, hogy bolhából elefántot csinálnak.
 • Még semmi nincs eldöntve, soha nem mondtam, hogy valóban befejezem június 30.-ával. Csak kiragadták ezeket a szövegkörnyezetből. Thomas Tuchelről pedig úgymond egy értékelés volt, semmi újdonság. Ez az én véleményem és kitartok emellett.
 • Úgy gondolom eddig egész jól sikerült a rotáció, természetesen nem tudsz minden játékosnak eleget tenni. De ez a normális, mindenki játszani akar, de csak 11 helyünk van erre. A középpályán pedig 7 játékosunk van. Van egy kockavető poharam, amivel döntök.
Átigazolási hírek: Most olvastam STATISZTIKA : WAGNER NETTO JÁTÉKPERCEI/GÓLJAI JOBBAK MINT MESSIÉ...
speziale Mar 21 - 8:58

AKTUÁLIS MECCS: Én sem tudok mást, csak gratulálni a Lipcsének, teljes mértékben...
Szkafi92 Mar 20 - 17:24

Bastian Schweinsteiger: Megszületett Ana Ivanovics és Bastian Schweinsteiger kisfia. Jó egészséget a...
mpali Mar 19 - 13:03

Free Joomla! template by Age Themes