Véglegessé vált az Aréna új arculata

Írta: 
A következő szezontól új arculatában fog pompázni az Allianz Arena. Rummenigge és a szurkolók régi vágya teljesül ezzel.

Immáron hivatalos, az Allianz Arena  csak a Bayern München stadionja lesz. Ennek megfelelően az új szezonra 25.000 széket cserélnek ki, hogy igazodjanak a klub arculatához: a jövőben a lelátón a klub neve és a mottója, a Mia San Mia lesz látható. Ezzel az is eldőlt, hogy nem lesz teljesen piros a stadion, ahogy a szurkolók szerették volna.

Július végéig tervezik befejezni a munkálatokat

A munkálatok és az átalakítás az arénában május 14.-én kezdődnek, két nappal az utolsó Bundesliga meccset követően. "Az a célunk, hogy a munkálatokat július végéig befejezzük", mondta Jürgen Muth, a stadion ügyvezetője. Nyártól tehát az új, igazi otthona várja a Bayernt: Az Allianz Arena 2.0!
A régi székek eladásra kerülnek és az abból származó bevételt jótékony célokra fordítják.

Az egykor közös stadion, amelynek a Bayern és az 1860 München közös tulajdonosa volt, megnyitásakor teljesen semleges volt és ez az után sem változott, hogy a Bayern egyedüli tulajdonossá vált. Miután az elmúlt szezonban az 1860 totális bukása a Regionalligaba való kiesésüket jelentette, zöld utat kapott a Bayern, hogy a maga képére alakítsa át a stadiont.

A stadionban további újítások is lesznek, például új biztonsági terv, valamint visszaváltható poharak kerülnek bevezetésre, amelyet a klub már tesztelt ist.
Bajnokok Ligája: Habár Ulreichet formában kéne tartani.
mia san mia Apr 21 - 17:46

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes