"Márciusban még próbálkoztak Uliék, de már tavaly eldöntöttem, nem folytatom"

Írta: 
Jupp Heynckes véglegesen lezárta jövőjének kérdését, nem fog maradni a Bayern kispadján. Zárásként még utoljára elárulta, hogy hogyan zajlottak a beszélgetések Uliékkal.

Elmondta, hogy számára mindvégig világos volt a döntés: "Soha nem voltak más gondolataim ezzel kapcsolatban. A szakértők, akik mást mondtak, egyszerűen nem ismernek engem."

Számtalanszor, sőt szinte minden egyes nyilvános megszólalása alkalmával a folytatással kapcsolatos kérdésekkel bombázták, ilyenkor mindig a Hoenesszel történt megegyezésre utalt.."Uli már decemberben tudta a döntésem. Beszéltünk telefonon és elmondtam neki, ő viszont valószínűleg nem akarta elhinni azt."

Kitartó próbálkozások
Ez követően még két kísérletet tett Jupp, hogy világossá tegye a vezetőségnek,  ne számítsanak rá tovább mint edző.
"Január közepén összeültünk a Säbener Straßen. Uli Hoeness, Karl-Heinz Rummenigge, Hasan Salihamidzic és még egy ember. Akkor is elmondtam az ott lévőknek, hogy végleges döntés, június 30.-án befejezem. Március elején, azért megpróbálkoztak még egyszer, de számomra már az elején tiszta volt, hogy június után nem leszek a Bayern edzője."

A Sevilla elleni mérkőzés után a ZDF stúdiójában elmondta, hogy részéről le van zárva a téma.
"Azt ajánlanám Önöknek, hogy inkább Kallét és Ulit hívják meg és beszéljék meg ezt az edzőtémát. Én nem mondok már semmit ezzel kapcsolatban, úgy érzem túl lett tárgyalva a téma, szépen érthetően elmondtam."


Bajnokok Ligája: Habár Ulreichet formában kéne tartani.
mia san mia Apr 21 - 17:46

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes