HIVATALOS: Sandro Wagner visszatér Münchenbe

Írta: 

Hosszú hetek óta arról szólnak a hírek és a nyilatkozatok, hogy a Bajorok Sandor Wagner megszerzésén dolgoznak és már igen közel járnak. Nos, a történet végére pont került, ma hivatalosan is bejelentették az átigazolást, így egykori játékosunk a télen visszatér Münchenbe.

A szokásosóknak híven a pontos összeg most sem került nyilvánosságra, de a Kicker és a BILD forrásai 12 millió + búnuszokról beszélnek, ami - nem meglepő módon - jóval több mint a játékos piaci értéke, amit a transfermarkt pl. 6,5 millióra taksált a transzfer előtt. A csatár 2020 nyaráig írt alá.

Wagner leigazolását talán pont Lewandowski kezdeményezte, hiszen a lengyel többször is hangsúlyozta, hogy néha jól jönne számára egy kis pihenő, így pedig szükség lenne egy bevethető csatárra, aki megfelel a Bayernnek, de egyúttal a padozást is bírná kulcsmeccseken. Sandro pedig tökéletes megoldás erre: a pályafutása végén járó csatár bármikor bevethető mondjuk a Bundesligában, és ráadásul müncheni kötődése miatt boldogan tér vissza szülőföldjére és nevelőklubjába.

SANDRO: "Nagyon örülök. Hosszú kitérő után végre hazatérek, a csapatomhoz, hazámba. A Bayern a legjobb német klub és a világon is az egyik legjobb. Amikor jött az ajánlat, egy percig sem gondolkoztam rajta (...) Nem sok mezszám volt szabad, kedvencem a 14-es már foglalt, a 2-es viszont jól jelképezi, hogy ez lesz a második nekifutásom a klubnál, így megtetszett.  "

BRAZZO: "Wagnerrel egy újabb német válogatott csatlakozik hozzánk, aki klasszisval és tapasztalatával segítségére lesz a klubnak, ebben biztosak vagyunk"


Akinek jó a memóriája és nem túl fiatal, az még emlékezhet rá, hogy a fiatal Wagner 1-2 meccs erejéig még Luca Toniékkal is pályára lépett az Allianzban, Ligakupameccsen gólt is lőtt. Az azóta megizmosodott, 194 cm magas csatár 2008-ban hagyta el Münchent: focizott a Duisburgban, a Werderben, a K'lauternben, a Herthaban, Darmstadtban és legutóbb Nagelsmanne keze alatt a Hoffenheimben. Nagyon nagy sztár nem lett soha, de klasszikus befejező csatárként Löw válogatottjába is bekerült, ahol 7 meccsen 5 gólt lőtt.

A statjai:

sandrostat


Mi azért kíváncsian várjuk, hogy a nem feltétlenül könnyű termászetéről híres Sandro ténylegesen hogy fogja bírni a müncheni padot :)

Bajnokok Ligája: Én bízom abban, hogy Jupp okosan dönt, akármelyik kapusunk mellett...
misafeco Apr 22 - 11:39

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes