Ribéry, Robben, Ulreich | Kezdődnek a tárgyalások a hosszabbításról

Írta: 

A SPORTBILD újsáírója, Christian Falk szerint ezen a héten végre elkezdődnek a tárgyalások azokkal a játékosokkal, akiknek a maradása az utóbbi időkben a legtöbb témát jelentették az újságok és a szurkolók számára: nevesen Ribéry-vel, Robbennel és Ulreich-hal.

A lap szerint Arjennek egy évnyi hosszabbítást fog ajánlani a Bayern, amennyiben sikerül egészségesnek maradnia a tavasz során. Ez egybencseng a várakozásokkal, hiszen sokak véleménye szerint már csak Robben tudott igazi nemzetközi klasszis teljesítményt hozni a nagy párosból - bár az lemúlt 2 mérkőzés alapján jelenleg nincs topformában, míg Franck nagyon is igyekezik.

Ribéry esetében nem titok, hogy nagyon maradni szeretne - ezt számos nyilatkozatában említette, sőt szinte már sujkolta. A SportBild forrásai szerint hosszabbítás esetén el kellene fogadni, hogy a jövő szezonban kevesebbet fog játszani Coman rovására, aki a klub számára a jövőt jelképezi.
Uli nem véletlenül forszírozza Heynckes maradását annyira. Az eredményeken túl - ahogy az elnökünk is kiemelte - Jupp lenne a legalkalmasabb az átmenet levezérlésére, arra hogy adott esetben a padra tudjon ültetni egy Ribéryt.

S ha már Jupp: Ide kapcsolódó hír, hogy Hoeneß továbbra is az idős mester hosszabbítását kezeli első számú tervként, még ha nem is lát rá sok esélyt, mindössze 10%-ot. Ahogy fogalmazott: "Nincs B-tervünk egyelőre"

Végül de nem utolsó sorban, említsük meg Ulreichot. Az ő esetében - ismét csak a SportBildre hivatkozva - a Bayern mindenképp hosszabbítani szeretne, és mivel a lap szerint Sven nem is nagyon akarja elhagyni az országot, sőt kifejezetten jól érzi magát a családjával Münchenben, igen komoly esély ígérkezik a sikeres hosszabbításra.

S egy bónusz hír Rafinháról: a brazil hátvéd kapcsán már régóta kering a pletyka, hogy haza szeretne térni hazájába. A SportBild ezt megerősítette, s szerintük ez döntő érv is lesz végül, hiába próbálna majd a Bayern hosszabbítani vele.
Bajnokok Ligája: Osztom a többség véleményét. A bajnokikon játszon Neuer a VB...
Kozi31 Apr 22 - 19:54

AKTUÁLIS MECCS: Én személy szerint kicsit tartalékosabbra vettem volna a mai kezdőt,...
Gronk Apr 21 - 13:25

Átigazolási hírek: Hát kapus nem kell szerintem és 5 Mio nal többet...
jasw Apr 21 - 9:40

Free Joomla! template by Age Themes