×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 28 január 2015 10:27

  Kroos: "Nincs különbség a két klub között"

  Written by
  A középpályás örül, hogy olyan világsztárral futballozhat együtt, mint Cristiano Ronaldo, de elismerte, nincs különbség a Bayern München és a Real Madrid között.

  Toni Kroos még szinte zöldfülűként, 2007-ben került Németország legsikeresebb alakulatához. A német válogatott alapembere aztán 2014 nyarán 30 millió euro fejében igazolt a BL-címvévő Real Madridhoz. 

  Kroos azóta UEFA Szuperkupát és Klubvébét nyert Carlo Ancelotti irányítása alatt, a kezdeti nagy sikerek ellenére azonban bevallotta, túlzottan nagy előrelépést nem tett azáltal, hogy Münchenből a spanyol fővárosba igazolt. 

  "Világsztárokkal játszani, mint Cristiano Ronaldo, egész egyszerűen zseniális", nyilatkozta a 25 esztendős játékos a DFB honlapjának. "De a Bayern öltözőjében is megfordultak a világklasszisok."

  "Sportszakmailag azonban nincs sok különbség a két klub között. Mindkettő topcsapat. Eddig nagyon jó minden. A szezon első fele sikeres volt Madridban, s csak reménykedem egy sikeres szezonzárásban" - mondta Kroos.

  "Jól érzem magam itt. Persze sok dologhoz alkalmazkodnom kellett. A mentalitás és maga az életmód az nagyon más, mint Németországban, de összességében mindenkivel nagyon jól kijövök, egyszóval: boldog vagyok."

  Aztán hogy végül helyesen döntött-e Kroos, illetve előrelépést jelentett-e a számára a madridi átigazolás, az nyilvánvalóan egy Bayern-Real BL-csata után derülhetne csak ki igazán...


  Hírek