×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2676

  szombat, 21 február 2015 19:11

  Reakciók: SC Paderborn vs. Bayern München

  Written by
  Idegenben aratott a Bayern 6-gólos győzelmet, 2 találatot Robben, kettőt pedig Lewandowski lőtt, de Weiser és Ribéry is góllal vette ki a részét a sikerből. A mérkőzést követő reakciók:

  Pep Guardiola:
  "Nagyon komolyan tettük a dolgunkat, és alig hagytunk ki helyzetet. Nehéz volt ez ellen az élőfal ellen játszani. Korábban már mondtam, hogy a Paderborn benn fog maradni a Bundesligában. Efelől már biztos is vagyok."

  Robert Lewandowski: "A hétközi Bajnokok Ligája meccsünk után tudtuk, hogy most különösen jól kell játszanunk. Elégedettek vagyunk. Az természetesen nagyon szép, ha az ember egy vagy két gólt is lő. A második félidőben szivesen lőttem volna még egyet."

  Arjen Robben: "A tizenegyes egy szülinapi ajándék volt Thomastól. Pont erről beszélgettünk a meccs előtt Essenben. Basti azt mondta: A góllövőlistán te vagy legelől, ha tizenegyesre kerülne a sor, azt neked kell lőnöd. Erre emlékeztettem Thomast, aki ezt adta nekem végül ajándékba. Köszönöm ezt neki."

  André Breitenreiter: (az SC Paderborn edzője): "A tizenegyes volt a döntő szituáció. Azután egy olyan csapat ellen, amelyik a labdát ilyen jól járatja, nincs miért védekezni. A világ legjobb csapata ellen játszottunk, amit a világ legjobb edzője irányít."

  Hírek