×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1572

  csütörtök, 05 március 2015 07:50

  Reakciók: FC Bayern vs. Braunschweig

  Written by

  A Braunschweig elleni 2:0-ás siker után a következő ellenfelére vár az FC Bayern a Német Kupában.

  Mérkőzés utáni nyilatkozatok: 

  Pep Guardiola: "Tudatosult bennem, hogy milyen nehéz ez a versenysorozat. Remekül tette a dolgát a Braunschweig. A meccsek előtt mindig kérdezik, hány gólt fogunk lőni? 5-6-7? A mai meccs egy jó példa volt, hogy ez nem ilyen egyszerű, tisztelni kell az ellenfelet. Minőségileg kicsit gyengébb egy másodosztályú csapat, de szívvel játszanak. Nem voltunk ma top formában, ennek ellnére uraltuk a mérkőzést. Elégedett vagyok, hiszen továbbjutottunk."

  David Alaba: "A Braunschweig nagyon agresszív volt, jól védekeztek és megnehezítették a dolgunkat. Nem találtuk meg a réseket, a mérkőzést mégis uraltuk. Mindezek ellenére megérdemelten nyertünk. Láthatták, hogy nagyon ambiciózusak vagyunk, hogy elérjük a célunkat és éhesek vagyunk a sikerre."

  Torsen Lieberknecht (Eintrach Braunschweig edzője): "Jobbak akartunk lenni, mint némelyik első osztályú csapat. Úgy gondolom, hogy ez sikerült. Ha vesztünk, még ha az FC Bayern ellen is, az csalódást keltő. Ami a védelmet illeti, egész jók voltunk, a támadások viszont hagytak kívánni valót maguk után, annak ellenére, hogy az FC Bayern nem sok lehetőséget hagyott nekünk. Nekünk a következő, St. Pauli elleni mérkőzésre kell már koncentrálnunk."


  Hírek