×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  szombat, 07 március 2015 20:08

  Reakciók: Hannover vs. FC Bayern

  Written by

  Ha nehezen is, de 3:1-re győzött a Bayern Hannoverben, ráadásul a Wolfsburg vereségével újra 11 pont az előnye. Innentől fókuszban a Bajnokok Ligája.

  Pep Guardiola: "A hannoveriek nagyon defenzívek voltak, ezért nem volt könnyű dolgunk. Mivel a Wolfsburg nem szerzett pontot, ez egy szép hétvége számunkra. Vasárnap pihenő, hétfőtől pedig már a Bajnokok Ligájára és a Sahktar Donyeckre gondolunk."

  Holger Badstuber: "A Hannover nagyon mélyen védekezett, így nehéz volt. A földharcok sem voltak könnyűek. Nem tudtuk gyorsan járatni a labdákat, és nem futottunk olyan jól az üres területekre. Aztán jött még a bekapott gól is. A második félidőben már jobbak voltunk, ez egy munkásgyőzelem volt."

  Thomas Müller: "A német válogatottban gyakoroltuk a tizenegyeseket, így Zieler kicsit ismert engem - de úgy tűnik, nem eléggé. (nevet) Azt szokták mondani, az a jó, ha az ember már a rúgás előtt tudja, mit fog csinálni. De nekem jó tapasztalataim vannak a saját módszeremmel kapcsolatban, ezért nem változtattam rajta."

  Tayfun Korkut (a H96 vezetőedzője): "Ez a teljesítmény nagyon rendben volt, nem sok hibát vétettünk. A játékosaim taktikailag nagyon fegyelmezettek voltak, éppen úgy, ahogy azt az elmúlt napokban megbeszéltük. Jól működtünk csapatként, ezt kell továbbvinnünk a következő mérkőzésekre."


  Hírek