×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  vasárnap, 05 április 2015 08:39

  Reakciók: Dortmund vs. FC Bayern

  Written by

  1:0-s győzelmet aratott a Bayern Dortmundban, ami még akkor is nagy szó, ha tudjuk, a sárga-feketék pocsék szezont futnak. Guardiola csapata azonban tartalékosan, szokatlan stílusban és taktikával is el tudta hozni a fontos három pontot.

  Pep Guardiola: "Nagyon fontos lépést tettünk, a maradék hét bajnoki mérkőzésünkből már csak négyet kell megnyernünk ahhoz, hogy bajnokok legyünk. Szívesebben játszanék máshogy, mint ahogy most tettük, de nem volt már választásunk. Nagyon nehéz Dortmundban győzni. A második félidőben jól védekeztünk, de nem játszottunk jól. Szeretnék köszönetet mondani a csapatnak, a győzelmet pedig Danténak ajánlom. Keveset játszott az utóbbi időben, de nagyon fontos számunkra. Szívesen látnék ezer Dantét a csapatomban. Thiago is hosszú idő után tért vissza, minden egyes pech után jött egy újabb. Most újra itt van, ami fantasztikus hír számunkra."

  Philipp Lahm: "A lefújásig szoros volt. Jól védekeztünk, csak Reusnak volt helyzete akcióból. A labdajáratásunk nem működött jól, sok labdát elszórtunk. Ez egy munkásgyőzelem volt. Mindig különleges Dortmundban győzni."

  Jürgen Klopp (a BVB vezetőedzője): "Az első tíz percben rendben voltunk. Ezt követően viszont hiányzott az átütőerő belőlünk az ellenfél tizenhatosánál. A második félidő már rendben volt. A Bayernt beszorítottuk, a kontrák meghiúsultak. Összességében az első tíz perc és a második félidő rendben volt - ez azonban nem elég a Bayern ellen."

  Mats Hummels (a BVB csapatkapitánya): "A hatékonyság jelentette ma a különbséget."


  Hírek