×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  csütörtök, 09 április 2015 19:35

  Reakciók: Leverkusen vs. FC Bayern

  Written by

  Nagy csatában, 120 perc gólnélküli játékot követően tizenegyesekkel győzött a Bayern Leverkusenben a Német Kupa negyeddöntőjében. Bajor részről nem a hibákat, hanem a pozitívumokat emelték ki az érintettek.

  Matthias Sammer: "Meg kell hajolni a csapat előtt. Fontos volt, hogy az első 30 percet kontrollálni tudtunk, nem kerültünk hátrányba. A bajnoki cím a legfontosabb, ő élvez prioritást, minden más csak ehhez jön hozzá."

  Pep Guardiola: "Nagyon jó meccs volt. A Leverkusen a világ egyik leggyorsabb csapata, mégis jól kontrolláltuk a kontráit. Jól építettük fel a játékot, és voltak gólszerzési lehetőségeink is. A tizenegyespárbajban mindkét csapat jó volt, de végül mi nyertünk."

  Manuel Neuer: "Senki nem érdemelt vereséget. A tizenegyeseket nagyon jól lőtték. A kapitányi karszalag kicsit nyomta a karomat, ezért megkérdeztem a játékvezetőt, levehetem-e. Az ember mindent megtesz, hogy jól érezze magát."

  Rudi Völler (a Leverkusen sportigazgatója): "A játék hihetetlenül kiegyensúlyozott volt. A Bayern volt többet játékban, de vezettünk néhány kontratámadást. Ha a Bayernnek három kulcsjátékosa is hiányzik, meg kell ragadnod a lehetőséget. Ezt nem tettük meg, a végén pedig egy tizenegyessel jobbak voltak."

  Roger Schmidt (a Leverkusen vezetőedzője): "Fáj így kiesni, még akkor is, ha nincsen szégyenkezni valónk. Büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen ellenféllel szemben felvettük a harcot. Fantasztikus meccs volt. A tizenegyespárbajok sosem igazságosak, kár, hogy így járt a csapatom."


  Hírek