×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  szombat, 22 augusztus 2015 19:37

  Guardiola: "Az elmúlt három év egyik legjobb meccse volt"

  Written by

  Nyilatkozatok a Bayern 2:1-es győzelme után:

  Pep Guardiola: "Elégedett vagyok a győzelemmel, de legfőképpen a csapatom teljesítményével. Tudtuk, hogy a Hoffenheim ellen nehéz lesz, az elmúlt években mindig megszenvedtünk ellene. Az utolsó tíz perc őrületes volt. Az elmúlt három év egyik legjobb teljesítményét mutattuk."

  Robert Lewandowski: "Sosem egyszerű a Hoffenheim ellen. A kiállítás és a büntető után is tudtuk, hogy folytatnunk kell. Volt két-három helyzetünk is utána. Ma mi voltunk a jobbak."

  Thomas Müller: "Az időjárás és a meccs is meleg volt. Sok jó lehetőségünk volt, még emberhátrányban is. Megérdemelten nyertünk egy embertpróbáló összecsapáson."

  Markus Gisdol (a TSG vezetőedzője): "Ma mindenki láthatta, milyen brutálisan jó klasszisai vannak a Bayernnek. Két-három játékosuk is nagy tempót ment, ezt nem akadályozhatod meg. A mérkőzés végén eljátszottunk a győzelem gondolatával, de a döntetlennek is örültünk volna."

  Kevin Volland (a TSG gólszerzője): "Csalódottak vagyunk. 2:1-re kikapni az utolsó percben úgy, hogy jó lehetőségeink is voltak előtte. Nem sikerült kihasználni őket, amiért megbüntettek. Keserű dolog..."


  Hírek