×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2676

  csütörtök, 05 november 2015 00:06

  Guardiola: "A célt sikerült elérnünk"

  Written by
  A szezon harmadik nagy rangadója az Allianz Arenában, és harmadszorra is 5-1 áll a meccs végén az eredményjelzőn. Az Arsenal elleni játékot nemcsak a nézők, hanem a Bayern játékosai is kifejezetten élvezték. A mérkőzést követő reakciók:

  Pep Guardiola: "Óriási gratuláció jár a csapatnak, mindenekelőtt az első félidő miatt. Az első tíz percben túl sok volt az eladott labdánk. És ilyenkor az Arsenal nagyon veszélyes. De az első gólt követően minden egyszerűbb lett. Ettől kezdve a szurkolóink támogatásával együtt egyre jobbak lettünk. A másik félidőben próbáltuk a játékot irányítani, de túl sok kontralehetőséget hagytunk az ellenfélnek. Ezen javítanunk kell. A célt sikerült elérnünk, továbbjutottunk. Most már szeretnénk az Olympiakosz ellen is nyerni és kivívni a csoportelsőséget."

  Philipp Lahm: "Jobban játszottunk, gyorsabban játszottunk, jobbak voltunk a szélről és több beadásunk volt, mint az odavágón. A korai gól jót tett nekünk."

  Thomas Müller: "Elértük a célunkat, megnyertük a meccset. Kulcsmérkőzés volt ez a számunkra. Máskülönben nagyon sok munka várt volna még ránk. Komolyan játszottunk. Nagy lépést tettünk előre. Ha megnyerjük a következő meccsünket is, akkor már hátradőlhetünk."

  Arséne Wenger (az Arsenal edzője): "El kell ismerni a Bayernben rejlő minőséget. De mi is megkönnyítettük a dolgukat a védekező-teljesítményünkkel. Még mindig van rá esély, hogy  nyolcaddöntőbe kijussunk. Kis esély, de megvan. Nem szabad túl negatívnak lenni, a valóságot viszont szem előtt kell tartani. A mai nap nyújtott teljesítményünk nem volt elég."

  Per Mertesacker: "Gyorsan gólt szereztek. Ez segített nekik, hogy felvegyék a kellő ritmust. Nem léptünk olyan jól ki a pályára, mint a hazai meccsen. Ahogy a Baayern megkezdte a játékot, az ellen nem tudtunk mit tenni. Ennél bátrabbnak kell lennünk."

  Hírek