×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2676

  szerda, 25 november 2015 11:11

  "Joggal tartunk ott, ahol"

  Written by
  4-0-s győzelmet aratott a Bayern úgy, hogy csaknem egy félidőt emberhátrányban  kényszerült játszani. A csoportelsőség azonban egy pillantig nem forgott kockán. A meccset követő nyilatkozatok:

  Pep Guardiola: "Nagyon elégedett vagyok a továbbjutással. Óriási dícséretet érdemel az összes játékosunk. Mi vagyunk az elsők, nagyon akartuk  a csoportgyőzelmet. Ez sikerült. Otthon újra sok gólt szereztünk. Elégedett vagyok. A labdával nem mindig bántunk jól, de a labda nélküli játékunk nagyon jó volt. Februárig jegelhetjük egy kicsit a Bajnokok Ligáját"

  Philipp Lahm: "Elégedettek lehetünk. Mindig fontos, elsőnek lenni. Ez azzal az előnnyel jár, hogy a nyolcaddöntőben a visszavágót otthon játszhatjuk. Így le lehet zárni egy évet. Még lesz egy meccsünk, de jó, hogy számunkra minden eldőlt."

  Jerome Boateng: "A kezdetektől jó csapatteljesítményt nyújtottunk. Sok helyzetet dolgoztunk ki, főleg az első félidőben. A csoportgyőzelem volt az elsődleges cél. Ezt meccsről meccsre készítettük elő. Bebizonyítottuk, hogy joggal tartunk ott, ahol."

  Thomas Müller: "Továbbra is így kell mennünk. Még hosszú és nehéz út áll előttünk. Szeretnénk megnyerni a címet. Erre pedig meg is van a lehetőségünk. Van még néhény csapat, ami ezt szeretné elérni. Nagyon kis dolgokon fognak múlni a dolgok, ha elérjük a negyeddöntőt és az elődöntőt, de jó nyomon haladunk addif is."

  Marco Silva (az Olympiakosz edzője): "Az eredmény jogos. A Bayern egy nagyon erős ellenfél, Európa legerősebb csapata. Várható volt ez a vereség, azonban így is voltak dolgok, amik csalódást keltettek bennem. Nem akartunk olyan gólokat kapni, amik voltak. Most az Arsenal elleni következő meccsre koncentrálunk, legalább egy pontra van szükségünk, hogy továbbjussunk."

  Hírek