×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  hétfő, 14 december 2015 13:49

  "Két nagyon jó meccsre lesz szükségünk a Juve ellen"

  Written by

  Mindkét oldal tiszteli a másikat, mindkét klub háza táján nagy ütközetre számítanak. A Bayern München és a Juventus a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében csap össze egymással jövő februárban és márciusban. A sorsolást követő nyilatkozatok olvashatóak:

  Karl-Heinz Rummenigge:
  "Egy igazán nehéz, de voznó sorsolás. Beleértve a viszontlátást, az egykori csatárunkkal, Mario Mandzukiccal. A negyeddöntőhöz két nagyon jó játékra lesz szükségünk az olasz bajnok ellen."

  Matthias Sammer: "Igazán vonzó ellenfél, nagyon jól ismerjük őket. Legutóbb a 2012/13-as Bajnokok Ligája szezonban ejtettük ki őket. A szezon elején a Juventus-nak volt némi gondja, de mostanra remekül összeszedték magukat. Ha a legjobb nyolc közé szeretnénk jutni, akkor a Juventus elleni meccseken kétszer csúcsformára lesz szükségünk."

  Philipp Lahm: "Egy kiváló meccs lesz két nagy klub között, igazi európai klasszikus. A Juve tavaly döntöt játszhatott, éppen ezért nagy kihívás előtt állunk, de szeretnénk bejutni a negyeddöntőbe, így mindent bele fogunk adni ellenük."

  Jerome Boateng: "Egy nagyon erős és taktikailag kiemelkedő ellenfélről beszélhetünk. Ennek ellenére, úgy érzem, mi vagyunk az esélyesek, de a továbbjutáshoz két nagyon jó meccsre lesz szükségünk."

  Pavel Nedved: "Egy rendkívül nehéz párosítás számunkra, a bajoroknak nagyon jó csapatuk van. De úgy gondolom, lehet esélyünk, hiszen a Bayern sem legyőzhetetlen, illetőleg mi is rendkívül sokat fejlődtünk az elmúlt években Európában."


  Hírek