×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1685

  hétfő, 24 szeptember 2012 17:38

  Fanklub: 2012/2013 I.félévi taggyűlés

  Written by

  2012.09.22. Budapest

  Az FCBM Hungary Fanklub 5 éves évfordulója alkalmából azt szerettük volna elérni, hogy ez a találkozó minden résztvevő számára egy örök élményt nyújtson. A taggyűlésen a résztvevők számában rekordot döntöttünk, 33-an vettek részt a találkozón, melyet Budapesten az Ecke22 étteremben szerveztünk. 

  12:00-kor kezdtük meg a gyűlést egy külön berendezett konferencia teremben. Egy rövid előszót követően a jelenlévő új tagok mutatkoztak be és írták alá a belépési nyilatkozatokat. Ezt követően az FCBM Hungary Fanklub szabályzatát vettük át pontról pontra, módosítási javaslatot senki nem nyújtott be, így a 2011. január 29-én elkészült szabályzat továbbra is érvényben marad.  

  A találkozó ezen szakaszában felmerült néhány kérdés, melyet átbeszéltünk, majd fanklubunk történetét kezdtem felvázolni, említést tettem a tavaly áprilisban elhunyt Kovács Barna alapító tagunkról, kinek tiszteletére elindítunk egy  „Kovács Barna Emléktorna” nevezetű vándorkupa sorozatot, melyet minden év április 25-ét követő hétvégéjén szervezünk. A jelenlévők a találkozón is megemlékeztek egy egyperces néma tiszteletadással.

  A rövid történeti áttekintést követően az 5 éves évforduló alkalmával egy-egy emléklapot és ajándékot adtunk át fanklubunk legfiatalabb és legtapasztaltabb tagjának. Legfiatalabb tagunk, Fürbach Ádám Kálmán idén novemberben tölti be 2. életévét, szüleivel Fürbach Ádámmal és Dittrich Anikóval -  akik szintén tagok – Svédországban él, ezért személyesen nem lehetett jelen. Legtapasztaltabb tagunk Horváth Gábor, aki idén májusban töltötte be 65. életévét, az emléklap átvétele után mondott néhány szót. 

  Ezt követően kezdődött a videók vetítése, melynek témái a fanklub története, Fülöp Ákos fanklub elnök helyettes üzenete Münchenből, Hansi Pflügler üzenete a győri mérkőzésről, és végül a SportTV interjúja egy magyar Bayern legendáról. A videók alatt Horváth Gáborral elhagytuk az éttermet.

  13:15 perckor Fazekas Árpád társaságában tértünk vissza, akit a jelenlévők nagy tapssal fogadtak. Tiszteletbeli taggá avatását követően átadtuk az FCBM Hungary Fanklub hivatalos fanklub-ingjét, majd a társasággal szembeülve készségesen válaszolt tagjaink kérdéseire és nagyszerű történeteket mesélt élete momentumaiból. A társasággal együtt készült egy közös fotó, de ezt követően mindenkinek lehetősége nyílt egy egyéni közös fotózásra is, és természetesen a dedikálások sem maradhattak el. 

  A gyűlésnek 14:15-kor vége lett, és elhagyva a konferenciatermet az étteremi részben foglaltuk el helyünket az ebédhez, melynek befejezését követően már a Schalke – Bayern közös meccsnézés következett. A mérkőzés, akárcsak az előző fanklub-találkozón, kétgólos Bayern győzelemmel végződött. Fazekas Árpád a mérkőzést követően elbúcsúzott tőlünk, és a társaság nagyobb része is hazaindult. 

  15-en viszont folytattuk az ünneplést az étteremben, hírnevünkhöz méltóan megvárva a zárórát. Személy szerint én nagyon jól éreztem magam, és ezt köszönöm a jelenlévő társaságnak, illetve külön köszönetet érdemel Horváth Gábor, aki nagyban hozzájárult, hogy Fazekas Árpád elfogadja meghívásunkat, és természetesen Árpádnak is, akinek személyében már nem csak egy Bayern Legendát ismerhetünk, hanem tiszteletbeli tagtársunkat is.

   

  További képek és videók az esemény facebook oldalán találhatóak.

  Hírek