×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1548

  hétfő, 22 november 2010 18:27

  Utánpótlás: Felemás hétvége

  Written by

   

  jugendEgy győzelem és egy döntetlen – ez a Bayern München utánpótláscsapatainak mérlege a mögöttünk álló hétvégén. Mind az U19-eseknek, mind pedig U17-eseknek az egyik fő vetélytárs ellen kellett bizonyítaniuk.

  Az U17-eseknek sikerült jobban a hétvége. Ők 5-1-re verték a Karlsruher SC csapatát, ezzel éppen őket megelőzve a 3. helyre léptek előre a déli/délnyugati csoportban. Az FCB góljait Milorad Stajonevic, Patrick Weihrauch (2×), Alessandro Schöpf és Florian Brachtel szerezték. 12 mérkőzést követően a Bajoroknak 7 pont a lemaradásuk a második, már továbbjutást jelentő helyen álló SC Freiburg mögött.

  Az U19-esek ezen a hétvégén az 1. FC Kaiserslauternt fogadták - VIDEÓ. Megőrizték ugyan hazai veretlenségüket, de győzniük ezúttal nem sikerült. Az 1-1-es döntetlennel zárult mérkőzésen a müncheniek gólját Dennis Chessa szerezte. Az 1 pontnak köszönhetően a Bayern továbbra is az 5. helyen áll csoportjában. Lemaradása 6 pont a továbbjutó helyen álló Stuttgart és 1860 München mögött. A Stuttgart mindkét korosztályban vezeti a déli/délnyugati csoportot.

  Az U17-esek jövő vasárnap a középmezőnyben tanyázó Mainz otthonába látogatnak. Az U19-esek pedig az utolsó helyen álló SSV Ulm vendégeiként lépnek majd pályára ugyanezen a napon.

  Media

  Hírek