×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1572

  péntek, 24 november 2017 21:24

  Kalle-beszéd a közgyűlésen: "Madridban kicsesztek velünk"

  Written by
  Péntek este sor került a klub szokásos éves közgyűlésésre, ahol a pénzügyi beszámolókon túl általában Hoeneß és Rummenigge beszédeit várják a legjobban. Idén szokatlan helyzetben volt részünk, Kalle ugyanis nagyobbat ment mint Uli.  Jöjjön hát Rummenigge szavainak bő kivonata: 

  "Kedves tagok, az elején szeretném leszögezni, hogy a Bayern jó évet tudhat maga mögött. 5 bajnoki cím egymás után, és ebben a szezonban talán összejöhet a 6. is. Pénzügyileg egy ligában játszunk a Reallal, a Barcával és a Man. Uniteddel. Azt hogy hogyan estünk ki a Real ellen mindenki láthatta. Akkor drasztikus szavakkal illettem a szituációt, amit ma is szívesen megismétlek. Egyszerűen átvertek minket.

  Meg szeretném ragadni az alkalmat, hogy elbúcsúztassuk a játékosokat, akik távoztak tőlünk. Szeretnék köszönetet mondani Xabinak és Philippnek az általuk nyújtott teljesítményért. Nagy játékosok voltak és remekül képviselték a a Bayernt. Legendák. Douglas Costa nyáron 46 millió euróért távozik a Juventushoz, ez biztos. A tőlük érkezett Kingsley Coman pedig az egyik olyan játékos, akifel stabilan a jövőre tervezünk. Nem adtuk még fel a reményt Renato Sanches ügyében. Badstubernek természetesen felajánlottuk a szerződéshosszabbítást, de ő máshogy döntött. A Bayern nevében minden jót kívánunk Holgernek és mindenekelőtt azt, hogy egészséges maradjon. Philipp, Xabi és Holger számára mindig nyitva fog állni az ajtó.
  Az elmúlt években a Bayern szorgalmasan gyűjtögette a pontokat az UEFA ötéves összesített értékelésében. Mindeközben tudják, a Lipcsének  van 20 tagja, nálunk pedig a KidsClubnak 44.000. Nálunk az "Igaz Szerelem" ("Echte Liebe", a Dortmund szlogenje - a szerk.) nálunk már gyerekkorban kezdődik.

  Szeretném szívélyes köszönhetünket kifejezni Juppnak. Már maga a tény, hogy negyedszer tölti be nálunk az edző szerepét az egész különleges. Emellett el kell mondani, hogy Ancelotti jó ember és emlékeztetni szeretnék mindenkit, hogy májusban vele lettünk bajnokok. A menesztése nem volt kellemes szituáció, de profizmus szempontjából elkerülhetetlen. Előfordul, hogy nem passzolnak a dolgok. Amikor a párizsi meccs másnapján menesztettem annyit mondott: “Rendben, mától nem a főnököm vagy, hanem a barátom és a Bayern is a barátom marad.” A klub nevében szeretnék minden jót kívánni neki.

  Brazzo elkötelezett, rend van a fejében és szorgos, mint egy méhecske, Uli után a legszorgalmasabb sportigazgató, akit a csapatnál láttam. Reméljük, hogy sikerül tapasztalatokat gyűjtenie, Uli és én teljes bizalommal vagyunk felé, meg fogja találni nálunk az útját.

  Az Allianz Arenaban gombnyomásra még a világítás is felkapcsolódik, ez nem minden stadionban van így, például az egykori albérlőnknél. (Burkolt célzás az 1860-al szemben, akiknél a hétvégén áramkimaradás volt a Grünwalder stadionban)

  Szurkolói párbeszédekkel közösen meg fogjuk beszélni milyen változás mehet végbe az Allianz Arenban, amely végre teljes mértékben a Bayernhez tartozik.
  Ulival 43 éve ismerjük egymást, senkinek nem kell a barátságunkért aggódnia. Sok mindent éltünk át és sok mindent értünk el a klubbal. Az, hogy két olyan emberről van szó, akik nem rejtik véka alá a véleményüket az nem kérdés. Két embertől nagyon sokat tanultam ennél a klubnál... Uli Hoeneßtől és Franz Beckenbauertől!"

  Érdemes még elolvasni:
  >> Uli-beszéde
  >> Pénzügyi beszámoló   https://www.youtube.com/watch?v=xDWyOVo3jSk

  Hírek