×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  csütörtök, 04 január 2018 11:23

  KICKER: Plusz egy évet kérünk Heynckestől, átmeneti megoldásnak

  Written by

  Az edző-saga folytatódik, a legújabb fejezet természetesen ismét ellent minden eddigi spekulációnak.

  A Kicker csütörtöki száma szerint továbbra is Juppot győzködjük, hogy maradjon még egy plusz évre, ennek pedig az lenne a célja, hogy 2019-ben - kivásárlási záradékok és lejáró szerződések segítségével - el tudjuk hozni a Nagelsmann-Kovac-Hasenhüttl trió egyikét.
  Mint közismert, Heynckes többször is kategorikusan kizárta a maradását a Bayernnél, amire a Kicker úgy reagál, hogy a családja valószínűleg mégis támogatná az öreget a maradásban, így már csak tényleg Juppon múlhat a dolog. Hansúlyozzuk, hogy állítólag.

  A további jelöltek kapcsán a lap megemlíti, hogy Klopp ügynöke nemrégiben tagadta, hogy bármilyen dolog is lenne Jürgen és a Bayern között, így ő sanszosan kiesik.

  Löw kapcsán peidg azt írják, hogy mivel 2020-ig szerződése van a szövetséggel így a Bayernhez való távozása nem valószínű - legalábbis nem illik be a Kicker által használ logikába.

  Tuchel jelenleg is elérhető lenne, mivel jelenleg nem dolgozik, de a Kicker szerint a vezetőség továbbra is kétségekkel teli, és ezért inkább a fent említett trió felé hajlanak.

  Hírek