×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 30 március 2018 12:47

  Klassiker - Vidal kidőlt, Boateng elvileg játszhat

  Written by

  A szombat esti Klassiker előtt Jupp Heynckes állt a mikrofonok elé a szokásos sajtótájékozttaó keretében. A következő témákban nyilatkozott:


  A keretről: Sosem könnyű egy klubnak, ha túl sok válogatott játékossa van. Vidal sérüléssel tért vissza, vérömlése van a combizmában. Nem fog játszani holnap a Dortmund ellen. Juan Bernat is kisebb sérüléssel bajlódik, így ő sem bevethető. Viszont rajtuk kívül mindenki fitt és rendelkezésre áll. Boateng a megszokott módon edzett. Minden rendben van nála, de a megfelő döntést fogjuk hozni, mert nem kockáztathatunk. Manuel Neuer továbbra is az ezőteremben dolgozik, a pályán pedig futógyakorlatokat végez. Hamarosan ő is teljesen felgyógyul sérüléséből.

  A bajnoki címről: Számomra nem az a legfontosabb, hogy mikor nyerjük meg a bajnokságot, holnap vagy jövő héten. A szurkolóknak nyilván szép dolog lenne. A lényeg most az, hogy ezt a meccset nyerjük meg. Jó érzés viszont, hogy simán vezetünk és és a szezon eleji 5 pontos lemaradás után most saját erőből tudunk majd bajnokok lenni.

  A BVB-ről: "Nem becsülném le őket, mert mindig nagyon elszántan jönnek Münchenbe. Most ennek a meccsnek van prioritás, a Sevilla elleni párharc nem befolyásolja a szombati felállást"

  Tuchel döntéséről: Erről ne kérdezzenek kérem. Van más dolgom is, amire oda kell figyeljek: a holnapi meccs vagy épp a Sevilla elleni párharc. Más jelenleg nem tud meghatni.

  Robbéry helyzetéről: Arjen Robben úgy edz, mint egy 25 éves. Franck Ribéry-t pedig le kellett állítanunk ma, annyira tele volt energiával. Mindkettejüket imádják a szurkolók, ezért harcolni is fognak a szezon végéig. Hosszabbítás téma kapcsán ne engem kérdezzenek.

  A Hasenhüttl-ügyről és a távozásról: Én egy nagyon következetes ember vagyok. Épp most mondtam el tisztán a hozzáállásomat ezekkel kapcsolatban. Határozott elveim vannak, ezt már megmondtam az elején. 

  A sokadik Lewa-Real pletykákról: Nem tudom, hogy kérte-e Robert Uliéktól, hogy engedjék el.... de ismerem a spanyol médiát, sokat spekulálnak. Én úgy vélem, hogy Lewandowski meg fogja dönteni a Bundesliga gólrekordomat az elkövetkező 2 vagy 3 évben. (ezzel cáfolt is minden pletykát)

  A Bayern jövőjéről: Nem aggódom emiatt. Szerintem a következő szezonban is újra bajnokok leszünk. 

  https://youtu.be/wf49g0QboZ0  Hírek