×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  csütörtök, 19 július 2018 14:15

  NIKO: Hatalmas a játékosok szenvedélye!

  Written by

  Niko Kovac a csütörtöki sajtótájékoztatón beszélt első benyomásairól. Láthatóan nagyon elégedett:

  (Az előszezoni felkészülésről): A játékosok fantasztikusan dolgoznak az edzéseken, minden elismerésem az övék. Különösen nagy hatással van rám az intenzitásuk és a szenvedélyük, Arjen például hihetetlen. Sokat hallottam róla, most pedig a saját szememmel látom. Őrület!

  (A keretről): Maximális létszámot akarok, 22 (!) mezőnyjátékost szeretnék látni a keretben. Amikor mindenki egészséges, akkor 6 játékost ki kell hagynom a keretből, ezt pedig mindannyiuknak meg kell értenie. Az átigazolási piac? Még mindig nyitva van. 

  (A rendszerről): Ha mindenki jelen lesz az edzéseken, a tegnerseei edzőtáborban sok minden vár ránk. Addig 4-3-3as rendszerben játszunk. Azonban rugalmasak is tudunk lenni, például 3 védős rendszerben is játszhatunk.

  (A Pavard pletykákról): Ezzel kapcsolatban semmit nem tudok megerősíteni, az ilyen témákkal kapcsolatban Brazzohoz kell forduljanak. Annyi biztos, hogy Pavard egy nagyon jó játékos és
  hatalmasat fejlődött.

  (James-ről): Csak azt tudom, hogy élő kölcsönszerződésünk van vele, amelynek van egy érvényessége. Jelen állás szerint velünk marad. A sajtóban sok mindent irkálnak. 

  (A kapusokról): Ulreich nagyszerűen teljesített az elmúlt idényben, dícséret jár neki, senki nem hitte volna róla. Bebizonyította, hogy joggal van itt. Tisztában vagyok vele, hogy számíthatok rá. Neuer azonban egy világklasszis. Tudom, hogy ki az elsőszámú és hogy ki a másodikszámú, de azt is, hogy a másodikszámú kapus is elsőszámú szintű.

  (Gnabry-ról): Gratulálok a csapatnak, amiért leigazolta Serget. Nagyszerű játékos, mindkét szélen bevethető. Végig a legmagasabb tempón tud játszani, ez pedig nélkülözhetetlen a modern futballban.

  (Hermann-ról): Örülök, hogy Peter visszatért a csapathoz, komoly tapasztalattal rendelkezik.


  Hírek