×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  vasárnap, 22 július 2018 21:52

  RENATO újra a régi!?

  Written by

  Habár egy barátságos mérkőzés nem nagyon lehet mérvadó teljesítmény szempontjából, Renato Sanches mégis megmutatta szombaton, hogy benne megvan az a tehetség és potenciál, amelyre a bajoroknak szüksége van ebben a szezonban.

  Sanches a Bayern második gólját lőtte a PSG elleni meccsen az osztrák Klagenfurtban, méghozzá szabadrúgásból. Emellett ez volt a 20 éves középpályás első találata müncheni mezben, miután az előző szezont kölcsönben a Premier League-ben - a Swansea csapatánál - töltötte.

  Renato még 2016-ban villantotta meg tehetségét a nagyvilág előtt, a franciaországi EB-n tagja volt a bajnok portugál keretnek. Sőt, megkapta a torna  "Legjobb fiatal játékos" díját is. A Bundesligában viszont nem nagyon kapott lehetőséget az akkor érkező Ancelotti-tól, így egy játékpercekben szegény debütáló szezon után végül úgy döntött, kölcsönbe megy a Swansea csapatához. Miután idén nyáron lejárt az egyéves kölcsönszerződése a walesi gárdánál, Renato újult erővel tért vissza korábbi csaptához. Már Kovac első edzésein is látszott, hogy mennyire elszánt: érződött tehát bizonyítási vágya

  Renato edzés

  Renato egyébként 2021-ig kötött szerződést Bajorországban, így vélhetően hosszútávon tervez nálunk. A PSG elleni győzelem után többen is szót ejtettek a portugál játékosról, nem érdemtelenül.

  Kovac: Ismerem őt és tudom, mire képes. Egy fital játékos számára sosem könnyű újra beilleszkedni - ezt azért figyelembe kell venni. Meggyőzött arról, hogy nem felejtett el futballozni. Ő nem egy kezelhetetlen srác, csupán odafigyelést és támogatást igényel az oldalvonal mellől. 

  Alaba: Renato nagyon keményen edz. Szemmel látható, hogy mindent belead és nagyon koncentrált. Ezt meg is mutatta ezen a meccsen. Fontos játékos lehet számunkra.

  Robben: Eddig jól indult számára a szezon. Remélhetőleg ilyen szinten tudja majd folytatni.

   

  Hírek