×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  kedd, 21 október 2008 12:58

  Negatív mérleg

  Written by

   

   Arról nem is beszélve, hogy az eddig egyetlen, hazai (Allianz-Aréna)  BL-vereséget is olaszoktól szenvedte el a Bayern. 2007 áprilisában, 11 veretlen meccset követõen az AC Milantól kapott ki a müncheni klub. A Serie A csapataival szemben a összesített mérleg a következõ: 3 gyõzelem, 4 döntetelen, 4 vereség.


  A Fiorentína még nem nyert német földön

  Az viszont reménykeltõ lehet, hogy az AC Fiorentína német csapatokkal szembeni statisztikája már messze nem olyan fényes mint más olasz csapatoké.  A toskanai csapat eddig háromszor lépett pályára Németországban, és ebbõl kétszer vesztesen egy zer pedig pontosztozkodással hagyta el  a pályát. (1:1 a Werder ellen, még az 1989/90-es szezonból)


  Portugál játékvezetõ

  Olegário Benquerenca-nak hívják a ma esti mérkõzés  sípmesterét, A Bayern már jól ismeri a luzitána bírót, hiszen az elõzõ szeonban az Anderlecht elleni 5:0-ás bajor gyõzelmet (UEFA-Kupa) is õ vezette.

  Van Bommel jubilálhat

  Ha ma este pályára lépne a csapatkapitány,  Mark van Bommel, akkor számár ez lenne az 50. (!) tétmérkõzés a Bajnokok Ligájában. Ebbõl 32-t a holland PSV Eindhoven, 9-t pedig a Barcelona mezében játszott le. Ez utóbbival sikerült is elhódítani BL-trófeát.

   

  (forrás: www.fcbayern.de)

   Fordította: Basti

  Hírek