×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 22 október 2008 18:06

  Klose jó formában

  Written by
   
  Úgytûnik, Miroslav Klose kezd kilábalni a " góltalansági " gödörbõl, s lábára húzta a góllövõ cipõjét.Ez egyáltalán nem rossz hír, hiszen ha a jó " öreg "Klose visszatér, akkor csakis jóra lehet számítani.

  A Bayern csatára a hétvégén gyõztes találatot szerzett a KSC ellen, majd a tegnapi, Fiorentina elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen is gólt jegyzett. A Fiorentina ellen már a 4.percben betalált, amivel nagy lökést adott a csapatnak a hátralévõ idõre. Ez volt Klose elsõ találata az idei BL szezonban.

  " Mi tegnap a lehetõ legjobban használtuk ki a helyzeteinket. 3-0 egy nagyon szép eredmény. A gond még mindig a védelmünkben van, hiszen elég sok lehetõséget adtunk az ellenfelünknek. "-nyilatkozta Miro Klose.

  Klose már a következõ mérkõzésre gondol: " A hétvégén egy igen jó csapattal játszunk majd. A Wolfsburg nagyon szervezett játékosokból áll, de nekünk folytatnunk kell a gyõzelmi sorozatunkat.Ha elõl jól játszunk, nem lehet gond. "
   

  Miro Klose eddig nagyon sok kritikát kapott a szurkolóktól, hogy egyre rosszabb teljesítményt nyújt. Ezt legfõképpen a góltermékenységére értették, de most kezd valami változni. Klose egyre jobb teljesítményeket nyújt, s a gólok is jönnek. A legutóbbi két mérkõzésen, két gólt elérõ csatár reméli, hogy folytatni tudja majd sorozatát.


  Fordította: Fehérkirály 

  Hírek