×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 22 október 2008 21:09

  Harcolt a végsõkig

  Written by
  Toni még a hétvégén, Kalsruhéban szedett össze egy sérülést. A játékos bordazúzódást szenvedett, de mindenképpen szeretett volna játszani a volt csapata, a Fiorentina ellen. A játékos hatvan percnyi játék után jelezte a kispad felé, hogy nem tudja tovább folytatni. Toni a cseréje elõtt, kezett rázott két korábbi csapatársával, Adrian Mutuval és Riccardo Montolivio-val. Ezután Podolski átt be a helyére. A mérkõzést követõen az olasz csatár azt nyilatkozta, hogy nem tudta volna tovább folytatni a mérkõzést, hiszen ismetelten fájdalmai voltak.
   


  " Játszottam addig, amíg ismételten fájdalmad éreztem. Ezután már nem bírtam volna tovább folytatni, ezért kértem a cserémet."-magyarázta Toni a mérkõzés után.

  Luca számára nagyon fontos volt ez a találkozó, s ebbõl is látszott, hogy sérülten is vállalta a szereplést a volt csapattársai ellen. Ám nem tudta folytatni a játékot a korábban összeszedett sérülése miatt. De lesz majd még legközlebbi mérkõzés is, melyen remélhetõleg már nem sérülten játszik. Hogy valójában kihat-e majd ez a sérülés a következõ mérkõzésekre, azt még nem közölte az FC Bayern hivatalos honlapja.


   
  Fordította: Fehérkirály
  Forrás: fcbayern.de

  Hírek