×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 78

  szerda, 22 október 2008 23:13

  Maradjon Basti

  Written by

   

  Pillanatnyilag nagyon fontos nekünk. Azt szeretném hogy itt maradjon és hosszabbítson. Nem hiszem, hogy európaszerte lenne egy jobb klub, ezekkel a lehetõségekkel mint a Bayern München.

   

  Ha én egy fiatal játékos lennék még ma meghosszabbítanám a szerzõdésem, javasolta Klose válogatott és csapatársának

   
   

  A Steaua edzõje felmondott

   
   
   

  A román Steaua edzõje, Marius Lacatus a 3:5 arányú Lyon elleni otthoni vereséget követõen felmondott. Gigi Becali, a Steaua tulajdonosa a Bajnokok Ligájai csoportmérkõzés után szemére vetette, hogy a csapat felállításánál nem hallgatott rá. A Steaua mindõssze 3 pontot szerzett, 3 mérkõzést követõen csoportjában, ahol most a Bayern 7 ponttal vezet. A román bajnokságban 11 mérkõzést követõen a 3 helyen állnak.

   
   

  Negy csapat a döntõben

   
   

  A bajorok mind a 4 csapata döntõket játszik a hétvégén a maga korosztályában. A Senior A (Ü32), a  bajor bajnokság döntõjében a TuS Röthenbach/St. Wolfgang-gal játszik. A Senior B (Ü38) a kupadöntõben a SpVgg Unterhaching-gal, valamint a Senior C (Ü44) a DJK Ottenhofen ellen mérkõzik meg. És végül az Ehrenliga-ban (Ü50) a bajnoki döntõt játsszák az SG Ebersberg ellen. Így összesen majd 60 játékos küzd bajnoki címért.

  Fordította: maersk

  Forrás: fcbayern.de

  Hírek