×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 29 október 2008 10:45

  "85 %-os vagyok"

  Written by
   
   
  " Zidane utódját ", még maga, Jürgen Klinsmann is dícsérte. A francia játékos elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy nyerniük kell a Frankfurt ellen. " Nekünk a három pont létfontosságú. Fõleg annak tudatában, hogy a téli szünet elõtt még játszunk a fõbb riválisainkkal." (Shalke 04, Leverkusen, Stuttgart, de ide említhetném még a Hoffenheim-t is, akik nagyon jó formában vannak)

  Ribery 85 %-os formában

  A francia középpályás úgy érzi, hogy a csapatnak még lenne hová fejlõdni a Bundesligában. " Mi még nem vagyunk olyan jók, mint az elõzõ szezonban.A gyõzelmeink a Karlsruhe, Fiorentina és a Wolfsburg ellen, nagy lökést adtak a csapatnak. "-nyilatkozta a francia csillag.
  Ribery azonban nemcsak a csapatot látja úgy, hogy fejlõdnie kell. Saját magát is megemlítette. Elmondta, hogy önmagát most 85 %-osnak érzi, de mindent elkövet annak érdekében, hogy elérkezzen a csúcspontjához.

   
  Klinsnmann örült

  Jürgen Klinsmann, amikor halllotta a francia szavait, nagyon örült. Hallván azt, hogy Ribery még mindig szeretne jobb lenni, Jürgen Klinsmann dícsérõ szavakat mondott. " Õ hihetetlenûl jó játékos. Minden edzésen nagyon odateszi magát, s szinte azt lehet mondani, hogy kétszer annyit dolgozik a tréningeken mint a többiek. Franck igazán fontos a csapatnak. Õ nagyon sokat tesz a sikerért. "- dícsérte a Bayern kapitánya.

  A jó játékra bizony szükség lesz a Frankfurt ellen. " A Frankfurt egy jó csapat, de nekünk kemény munka árán is meg kell szereznünk a három pontot. "-nyilatkozta Ribery, akitõl ezen a mérkõzésen is sokat várnak.

   
  Fordította: Fehérkirály
  Forrás: fcbayern.de

  Hírek