×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 63

  szombat, 08 november 2008 20:06

  A futball ajándéka

  Written by

   

  2 nappal az gelsenkircheniek elleni párbaj elõtt a Bayern mindkét profi futballistája találkozhatott az Argentin válogatott újdönsült vezetõjével, Diego Armando Maradonával, akivel elbeszélgethettek egy müncheni hotelben.

  "Maradona személyes kapcsolatot akart kiépíteni velünk, valamint ismertette az õ elképzeléseit nekünk."-mondta Demichelis pénteken a tréning után a találkozásról a "Nagy Argentín Futballideállal"
  Dr. Carlos Bilardo, argentin csapatmenedzser a új trénerével(Maradona) már a 2010-es világbajnokságot tervezgeti, ebben a folyamatban szerepel az, hogy az Európában tartózkodó válogatott futballistákat meglátogatja és ismerteti velük az elképzeléseit.

   

   

  A tisztelet jele

  "Itt volt és most azt csinálja, amit négy évvel ezelõtt én tettem."- mondta emlékeztetõül Jürgen Klinsmann, a bajorok ténere, aki annakidején ugyanígy felkeresett mindenkit a válogatott buszával, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a játékosaival. Az, hogy Maradona csak Demichelis és Sosa miatt Münchenbe utazott, az a hatalmas tiszteletet mutatja játékosai iránt. "Örülni fogunk, ha megjelenik néha a meccseinken"- mondta Klinsmann.

  "Micho"(Demichelis) és Sosa nagyon örültek annak a háromnegyed órának, amit Maradonával és Bilardo-val tölthettek. "Amikor egy argentín futball-ideál és volt világbajnok csak azért eljön, hogy meglátogassa Jose-t és engem, az ember arra gondol, hogy ennél nem is kívánhat többet"-mondta Demichelis.

  A futball ajándéka

  Egy másik alkalommal már sikerült megismerniük Maradonát, de csütörtökön elõször beszélgethettek hosszabban. " Ez a "futball ajándéka" volt, ezt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni"- mondta a 27 éves Demichelis és kiemelte hogy milyen nagy csodálat övezi Maradonát az õ országában.
  "Csupán a jelenléte nagy hatást gyakorol a játékosokra"- mondta Demichelis. Reméli, hogy "Diego" sokáig a válogatottnál marad. Már gyerekkorában istenítette Maradonát, hitt benne. Interview-jának végén pedig megemlítette a poszetereket és gyûjteményeket Maradonáról gyeremekei szobájában.

   

  írta: Acs_Attila     (forrás: fcb.de)

  Hírek