×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 07 január 2009 17:26

  Döntésre várva

  Written by

   

  " Szeretném január végéig eldönteni, hogy maradok vagy sem. Jó lenne, ha ez a dolog még a Dubai edzõtúrán eldõlne. Ehhez azonban a vezetõk döntése szükséges. "- nyilatkozta Mark van Bommel, a Bayern jelenlegi csapatkapitánya.

  Van Bommel alapvetõen, kijelentette, szeretne maradni a csapatnál. A vezetõség azonban, (csak) egy-egy éves szerzõdéshosszabbítást ajánlott a hollandnak, s ez nagyon elszomorította õt. A Bayern kapitányának jövõje még nem vált biztossá. Ha távozik, akkor új csapatkapitány kijelölésére lesz szükség.

  Hoeness optimista

  Uli Hoeness elárulta, a vezetõ személyzet kisebb gondolkozás után arra jutott, ha Bommel maradna, akkor több mint egy évben is megállapodhatnának. Legyen ez akár két, három esetleg négy vagy öt éves hosszabbítás is.

  Hoeness nagyon optimista a játékos jövõjét illetõen.:

  " Tudja õ nagyon jól, hogy mi vár itt rá a Bayernél. Ha marad, esetleg padra szorul, de azt gondolom, maradni fog nálunk.", magyarázta az FCB. tv-nek Uli Hoeness.

  Van Bommel 2006 nyarán, Bajnokok Ligája gyõztesen érkezett a csapathoz. Oliver Kahn visszavonulása után, az új mester, Klinsmann õt nevezte ki a csapat kapitányának, de hiába volt övé ez a megtisztelés, olykor nem kapott szerepet a kezdõben sem.

  A jó kapcsolat Klinsmannal

  " Ha a vezetõség azt hiszi, nem fogok jobb teljesítményt nyújtani a mérkõzéseken, téved", nyilatkozta Bommel, aki szerint csakis a mutatott játéka miatt szorult a padra. Mark elmondta, Klinsmannal nagyon jóba van, s ez biztosan nem befolyásolja az õ sorsát a csapatnál.

  Klinsmann szerint, ha a játékos nyáron mégis távozna, nem lesz rá nagy hatással a tavaszi szezon során. Szerinte a játékos távozása tudatában is mindent megtesz majd a jó szereplésért. „Azt gondolom, hogy minél hamarabb döntenünk kell. Van Bommel kapitányra szüksége, van a csapatnak”- magyarázta Jürgen Klinsmann.

  Forrás: fcbayern. de
   

   Fehérkirály
   

  Hírek