×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szombat, 10 január 2009 10:46

  Meg lehet-e tartani?

  Written by
  Franck Ribéry (25) tegnap a Dubai edzõtáborban sokkolta a Bayern híveket. A nyilatkozatával miszerint nincs garancia a 2011-ig szóló szerzõdése kitöltésére nagy sajtóvisszhangot kapott . Aztán következet a nyilvánosság elõtt közzétett erõsítési szándékai, amit Rummeningge (53) megtiltott neki. Mindezeken túl a Bayern buszával is balesetet okozott.

  Eddig Ribery maximum 24 hónapig volt egy csapatban. Ha ezt vesszük alapul, akkor Bayern-es „ideje” éppen nyáron fog lejárni! Ha….
   A „Tour de Franck“ 4 év alatt 4 klubban fordult meg. Itt lenne az idõ az ötödikre? Következik az újabb egyesület? A Bayern képes lesz „Messi mellett a világ legjobb futballistáját” (Franz Beckenbauer) megtartani?


  IGEN!! Mondta Jürgen Klinsmann: „Mindenféleképpen meg fogjuk tartani minimum 2011-ig, és addig még nagyon sok minden történhet. Franck tudja nagyon jól, hogy mi várja itt Bayernél.”

  NEM!! Mondja egy olyan ember, aki régóta ismeri õt. Bruno Heiderscheid (40) a focista, ex-tanácsadója (2005-2007).

  Heiderscheid a Bildnek: „Marseille-ban ugyanezt tette. Elõször új játékosokat követelt, aztán lelépett. A Bayern-t is idõ elõtt el fogja hagyni. Tulajdonképpen nem is akart Münchenbe igazolni.

  Bild: TESSÉK?
   
  Heiderscheid: ” Mikor 2007 ben csapatot kerestem neki leginkább a Lyon és az Arsenal érdekelte, a Bundesliga egyáltalán nem.”

  A Bild azért tudatta velünk, nem kell mindennek hinni, ugyanis a Heiderscheid nincs beszélõ viszonyban Ribery-vel sõt 6 millió Eurót követel a játékostól csalás vádjával.


  Meg tudja-e tartani Ribery-t a Bayern vagy sem?

  IGEN! - állítja határozottan Karl-Heinz Rummenigge a Bild-nek:
   
  „Úgy látom az egész nagyon elfajult. Francknak 2011. június 30-áig van egy velünk való megállapodása.
  Majd folytatta: ”Ribery eddig sehol nem érezte olyan jól magát, és sehol nem volt annyira sikeres, mint nálunk „
   
   
  Forrás: Bild.de
   
  riberybayern

  Hírek