×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 11 január 2009 19:45

  Sikeres debütálás

  Written by

  valamint ezzel õ let az elsõ amerikai futballista, akit e megtiszteltetés ért. „Nagyon élveztem” – mondta a játékos fcbayern.de-nek.

  A 26 éves támadó volt az egyedüli játékos Christian Lell mellett, aki mind a 90 percet végigjátszotta. Háromszor került kecsegtetõ helyzetbe (6./28./38.), ám a szerencse elkerülte. De a Bastian Schweinsteiger-nek adott gólpasszával azért  megmutatta kvalitásait.

  „A lábaim még egy kicsit nehezek voltak, hiányzik még a csúcsforma” –fogalmazott a hazájában ötször év játékosának választott amerikai. „Ez volt az elsõ meccsem, de nem volt rossz.” Úgy tûnik tehát nem volt teljesen elégedetlen, fõleg hogy a második Bayern találatban elévülhetetlen szerepe volt. Az ellenfél csak szabálytalanság árán tudta megállítani, a megítélt szabadrúgást pedig Daniel van Buyten vágta a kapuba, 2-1-re módosította az állást.

  Hogy nem egy szokásos meccs volt, azt a csatár is megjegyezte. Másnap reggel elsõk között jelent meg a reggelin: „Még  mindig izgatott vagyok egy picit

  Az amerikai most már határozottan állítja,  a március végéig szóló kölcsönszerzõdése után is szívesen maradna.

  A következõ esély a bizonyításra már holnap megadatik Donovan-nak, hisz a Bayern egy edzõmeccset játszik a szaúd-arábiai Al-Wehda ellen. Talán az elsõ gólját is sikerül megszerezni a Bayern színeiben. Ezzel valószínûleg  még egy újabb sort írna a müncheniek történelemkönyvben.

   
  Forrás: fcb.de


  riberybayern

  Hírek