×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 11 január 2009 20:16

  Utód kerestetik

  Written by

   

  Az elmúlt évtizedekben keményen dolgozott a klubért, és most már szeretné befejezni, nyugodtabb életet élni. Legalábbis azt tervezi, hogy december 31-én felszámolja irodáját a Säbener Straße-n, és helyette  Franz Beckenbauer utódjaként elnök, illetve a felügyelõ-bizottság fõnöke lesz.


  Hoeneß  évekig harcolt az Allianz-Arena felépítéséért, szupersztárokat hozott a csapathoz (Franck Ribery és Luca Toni személyében), valamint õ kezdeményezte a Klinsmann-érát is. Hoeneß tulajdonképpen a bajorok hõsének tekinthetõ.

   Azt akarják, hogy maradjon


  Jürgen Klinsmann (44) is ragaszkodna Hoeneßhez: „Nekem még mindig a legnagyobb kívánságom, hogy folytassa. Már mondtam többször is, hogy õ a klub lelke.” – mondta a német rekordbajnok Bayern München edzõje a „tz” interjújában.

  Philipp Lahm is ezt az álláspontot erõsítette meg: „Nem csak én mondom, hogy maradnia kéne. De mindannyian tisztában vagyunk azzal, ha nem akarja folytatni, akkor abbahagyja.”

  Klinsmann: „Õ egy látnok, akire szükségünk van”

  Persze jó tudják, hogy Hoeneß-t nem egyszerû meggyõzni. Nem véletelen,  hogy gõzerõvel keresik az utódját. A listán több potenciális jelölt is van. De ki a legalkalmasabb, arra hogy a  Bundesliga legeredményesebb menedzserének örökébe lépjen? Netán Oliver Kahn?  Inkább nem! A kapuslegenda ugyanis kijelentette, még nem igazán kész  a feladatra.

  Bierhoff vagy Nerlinger?


  Hosszú ideig a Werder Bremen menedzsre, Klaus Allofs volt az elsõ számú célpont. Mindazonáltal Allofs kijelentette nincs kedve a Bayernbe szerzõdni:„Egy évvel ezelõtt mikor érdeklõdtek irántam meghosszabbítottam a Brema-val a szerzõdésem. Az utóbbi idõben pedig a Bayern sem közeledett felém" - magyarázta a sportmenedzser a Bild-nek.

  Továbbá felmerült még Jan Schindelmeiser és Oliver Bierhoff neve is. Ha a Bayern kosarat kapna, vagy a megállapodás nem sikerülne, akkor Christian Nerlinger lenne a fõ jelölt.

  Forrás: Spox.com
  riberybayern

   

  Hírek