×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 66

  szerda, 14 január 2009 16:49

  Hazaérkezés után

  Written by
  A téli edzõtábor hivatalosan január 2.-án, a késõ estei utazás alkalmával kezdõdött. Miután a csapat egy hétig folyamatosan edzett, következett két barátságos mérkõzés Jürgen Klinsmann csapatának. Elõször az Al Jazira (2-3), majd két nappal késõbb Al Wheda (1-3) csapatával találkoztunk. Az FCB mindkét felkészülési mérkõzését hozni tudta, de nem ez a volt a fõ oka ennek a pozitív hangnemnek.
  " Kiváló munkát sikerült végeznünk. Ez egy sikeres utazás volt.", nyilatkozta az FCB.tv-nek a Bayern kapitánya, Jürgen Klinsmann.

  Tréningtábor nem volt a szezon elõtti idõszakban, úgyhogy ez a téli esemény volt a csapatnak és az új edzõnek elsõ együtt történõ utazása.
  " Fantasztikus volt odamennünk ",magyarázott Klinsmann, aki szíve szerint több ilyen utazást is betervezne csapatával.

   
  A csapat tíz napig volt távol otthonuktól, s fáradtságuk fõként hazafelé, a repülõgépen látszott.
   
  " A légkör mindig nagyon pozitív volt. Sokat mulattunk, nevettünk. Nagyon élveztük ezt a helyzetet, s nemcsak én, az egész csapat. A csapat kizárólag akkor játszik jól, ha megvan a kellõ hangulat. Miközben keményen dolgoztunk, sokat szórakoztunk, de azt gondolom, az elmúlt hat hónap óta sokat fejlõdtünk"- vélekedett Hoeneß.
   
  Hoeneß meg van gyõzõdre arról, hogy a Dubai-ban eltöltött kis idõ, nagyon nagy hatással lesz a csapatra a következõ fél szezon során.
  " Megnyerjük a bajnokságot. Ugyanezt mondtam akkor is, amikor 12 pont volt a hátrányunk. Nagyon jó a védelem, s a támadósor is,  a bajnoki siker szinte semmi nem lesz a Bayernnek ", jelentette ki a menedzser.
   
  A nyerésre tényleg megvan minden esély, hiszen jelenleg a második a csapat úgy, hogy az elsõ Hoffenheim jobb gólkülönbséggel rendelkezik. Hoeneß érzi, csak idõ kérdése a csapat elsõ helyezése a tabellán. Kicsit arrogáns lenne most pillanatnyilag azt állítani, hogy a csapat BL-t nyer, de ez sem kizárható.
   
  " Azt hiszem a csapat, ha jó napot fog ki, akkor ellenfelük nincs ", nyilatkozta a Bayern menedzser, s szerinte a csapat odaérhet a Bajnokok Ligájában is. Mindazonáltal az biztos, ez a tábor mindenkiben szép emlékeket hagyott, most jön még egy-két felkészülési találkozó hazai környezetben, s aztán jöhet, az igazi küzdelem.


  Forrás: fcbayern. de
   
   
   
  Fehérkirály

  Hírek