×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2140

  csütörtök, 19 december 2013 21:35

  Sérültjeink Münchenben készülnek a visszatérésre

  Written by

  Mialatt csapatunk Marokkóban készül a szombati világbajnoki döntőre, sérültjeink továbbra is azon dolgoznak, hogy minél hamarabb visszatérhessenek.

  Holger Badstuber, Arjen Robben és Bastian Schweinsteiger - három olyan név, akik, ha egészségesek húzóemberei mind a Bayernnek, mind hazájuk válogatottjának. A sérültek helyzetéről Karl-Heinz Rummenigge számolt be.

  Bastian Schweinsteigerrel kapcsolatban rendkívül jó hírekkel tudott szolgálni a klubvezető. Rummenigge elmondása szerint a kapitányhelyettes, egyénileg már végzi az edzéseket, minden valószínűség szerint ott tud lenni a január 5-én kezdődő katari edzőtáborban, ahol már teljes egészében a csapattal edzhet. A várakozások alapján a tavaszi idényt már teljesen fitten kezdheti.

  Arjen Robben egy rendkívül csúnya nyílt sebesülés után lábadozik. Rummenigge szerint a holland ott tud lenni az edzőtáborban, de ott leginkább egyéni edzéseket fog majd végezni. Maga Robben is úgy nyilatkozott, még nem tudni, mikor kezdheti meg a futóedzéseket, egyelőre az edzőteremben dolgozik.

  Elmondása szerint, ha egy centiméterrel feljebb kapja a rúgást, a keresztszalagja szakadt volna el. 

  Éppen (kétszeres) keresztszalag-szakadásból lábadozik Holger Badstuber is, aki több, mint egy év nem lépett már pályára. Rummenigge szerint 3-4 héten belül már megkezdheti a futóedzéseket. 

  A három játékos egészen a karácsonyi szünetig edzésben marad, így a marrakeshi döntőre sem utaznak el. Egyébként a hivatalos VB-keretnek sem tagjai.

   

  Hírek