×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 1570

  vasárnap, 30 március 2014 09:48

  „Javulnunk kell”

  Written by

  Miután a bajnoki címet a hét közepén megnyerte a Bayern, a Hoffenheim ellen nem pörgött fel a maximum fokozatra, ennek az eredménye pedig egy 3:3-as döntetlen lett. Guardiola érthetően nem volt elégedett.

  Pep Guardiola: "A Hoffenheim nagyon jól támadott le, ennek ellenére az első félidőben megfelelő megoldásokat találtunk. A második félidőben viszont már nem voltunk jók. Szükségünk van a labdabirtoklásra, mert ha ez nincsen meg, akkor problémáink adódnak. Elemeznünk kell ezt a mérkőzést, aztán gyorsan a keddre kell fókuszálnunk. Javulnunk kell."

  Tom Starke: "Ha nem is pörögtünk mindannyian maximális mértékben, megnyerhettük volna a meccset. De volt valami probléma. Talán azt hittük, hogy könnyű lesz. Most megmutattuk, hogy mi is csak emberek vagyunk."

  Markus Gisdol (a Hoffenheim vezetőedzője): "Nagyon bátran teljesítettünk, különleges számunkra, hogy itt sikerült három gólt lőnünk, és ezzel egy döntetlent kiharcolni. Nagy nap volt számunkra. Szerettük volna tesztelni, milyen messzire vagyunk képesek letámadni. Extrém módon akartuk ezt játszani, talán néha túlzottan is."

  Hírek