vasárnap, 23 november 2014 14:11

  „Fantasztikus volt, amikor Basti beállt”

  Written by Szandi

  A Bayern München a Hoffenheim ellen se bízott semmit sem a véletlenre. A bajorok 4:0-s győzelmet arattak a vendég Hoffenheim felett, akik a találkozó előtt még az 5. helyen álltak a bajnokságban. A Bayern hét hazai meccset követően igen hatásos mutatóval rendelkezik: hét győzelem és 24:2-es gólkülönbség. „Így a válogatott meccsek után elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok. Ma újabb három ponttal többet szereztünk.” – nyilatkozta Guardiola a meccs után.

  Pep Guardiola: Az első 15 percben voltak problémáink a támadások építésénél. Sok labdát vesztettünk. De aztán sikerült átállnunk. Szerintem a 4:0 nagy különbség. Ez nem az az eredmény, ami a meccset hitelesen tükrözni tudná. Így a válogatott meccsek után elmondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok. Ma újabb három ponttal többet szereztünk.

  Arjen Robben: Nem kezdtük jól a második félidőt. Kissé elfelejtettük, hogy kell játszanunk. A Hoffenheim többet támadott. Ilyenkor igyekezni kell megtartani labdát. Ez nekünk nem sikerült valami jól. Fantasztikus volt, amikor Basti végre beállt. Ő nemcsak egy szuper játékos, ő egy kivételes egyéniség.

  Mario Götze: Nagyon jól érzem magam, egészséges vagyok és játszhatok. Ez az, ami fontos. A többi jön magától. Örülök, hogy ma is sikerült megszereznünk a három pontot, és hogy továbbra is vezetjük a bajnokságot. Ez a legfontosabb és remélem, hogy ez továbbra is így marad.

  Markus Gisdol: Ha Münchenben el akarsz érni valamit, mindent bele kell adnod. Nekünk ez ma nem igazán sikerült. A döntő pillanatokban nem voltunk elég határozottak. A 4:0 elég keményen hangzik, pedig jól kezdtünk és a lehetőségeinkhez képest igencsak gondot okoztunk Bayernnek.

  Andreas Beck: A 4:0-s eredményt látva igen furcsán hangzik, ha tőlünk bárki most egy jó meccsről beszél. De ennek ellenére a pályán azt éreztük, hogy nem játszunk rosszul.  A párharcoknál sikerült jól helytállnunk az első félidő utolsó 15 percéig. Aztán már nem voltunk elég jók a Bayernhez.

   

   

  Hírek