×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 2676

  szombat, 06 augusztus 2016 16:45

  "Itt mindenki segítséget jelent"

  Written by

  Miután Renato Sanches és Mats Hummels csütörtökön és pénteken Münchenbe megérkezett, a két új igazolás mátol kezdve hivatalosan is a Bayern keretéhez tartozik. A szombat délutáni csapatbemutatás során már az Allianz Arena közönsége is megtekinthette az edzést a két szerzemény részvételével.

  "Örülünk, hogy Mats visszatért, és biztosak vagyunk abban, milyen kitűnő párost fognak majd alkotni Jerome Boatenggel" nyilatkozta Rummenigge, miután 8 év dortmundi kitérő után Hummels visszatért a bajorokhoz. A másik új igazolásról, Sanchesől is elismerően nyilatkozott: "Láthattuk az Európa Bajnokságon, fiatal kora ellenére mekkora minőséget képvisel. Erősíteni fogja a középpályánkat, és biztos vagyok benne, hogy profitálni fogunk a teljesítményéből."

  Carlo Ancelotti, akinek kerete péntekre egészült ki az összes játékossal, szintén bizalommal fogadta "ezt a két fantasztikus játékost". Az edző  dicsérte a klubot is, amiért ilyen "fantasztikus munkát" végzett a keret összeállításakor. Rummenigge hozzátette: "Nagyon jó egyvelegből áll össze a csapatunk. Remélem, ez azt eredményezi, hogy jó pozícióban leszünk a szezon végén is."

  Hummels, aki 1995 és 2006 között még ifiként, 2007-ben pedig felnőtt játékosként állt a Bayern szolgálatára, utalt is az ebből fakadó előnyökre: "Sokan évek óta ismernek engem, nem volt annyira nehéz beilleszkedni ide." Sanches, aki még csak 18 éves, szintén magabiztos "a gyors beilleszkedést illetően. A klub szuper, és itt mindenki a segítségemre van."

  Hírek