×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6372

  szerda, 03 január 2018 18:09

  WAGNER: "A Bayern volt az egyetlen helyes döntés számomra"

  Written by

  A Dohában megtartott második edzésen Sandro Wagner először fejjel, majd ballal szerezte meg első góljait, legalábbis mióta visszatért a Bayernbe. A 30 éves játékos első bevetésén nagyon jól érezte magát.

  "Itt minden nagyon pozitív. A csapat fogadtatása remek volt. Álom, hogy újra otthon, ismét a Bayernben vagyok. Boldogság.”

  Mint köztudott, Wagner 1995 és 2008 között már viselte a Bayern mezét, focizott az amatőr csapatban és első négy Bundesliga meccsét is nálunk játszotta. Visszatérését már teljesen más szemszögből éli meg.

  "Fiatal játékosként távoztam és válogatott játékosként tértem vissza. Ez teljesen más, észrevehető a különbség.”

  Salihamidzic szerint Sandro hozzáállássa kiváló, igazi harcos, és biztos benne, hogy segíteni fog a csapatnak. Heynckes kimelete, hogy Lewanak már nagyon szüksége volt cserére, így nagyon örül Wagner érkezésének.

  Maga a játékos is így van ezzel: "Nagyon örülök, hogy újra itt vagyok, vannak ennél rosszabb karrierek. Tudom mi vár itt rám, a padozás, de  emellett játéklehetőséghez is fogok jutni. Ezt az edző ma el is mondta. A vágyam, hogy kapjak lehetőséget, és így kijussak a világbajnokságra.

  Löw tanácsát is kikértem, mielőtt aláírtam. Ő is azt mondta, hogy ezt meg kell lépnem. Számomra ez volt az egyetlen helyes döntés. A Bayern más szint, mint bármely másik csapat a Bundesligában. Az edzések nagyon intenzívek és a tempó is rettentő magas. Egész idő alatt koncentráltnak kell lenni. A legszebb az egészben az, hogy mindig teljes erőbedobással kell dolgoznod."


  Sandro újra láthatja minden nap a családját, ami szintén további motivációt jelentett döntésében: „München egyszerűen szép, ez az otthonom. Egy dologtól tartok csak... Az énekléstől, melyen minden újdonsült játékos átesik. Nem ragaszkodnék annyira hozzá, a barátaim gyakran mondják, hogy hagyjak fel  vele."
  Hírek