×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6372

  hétfő, 15 január 2018 12:39

  Robben: "Triplázás? Nem álmodozok róla"

  Written by

  Holland szélsőnk a klub saját Tv-jében nyilatkozott a szezon második felében várható kihívásokról, a triplázás lehetőségéről illetve jövőjéről.

  fcb.tv: Mik a terveid a jövőben?
  Egészségesnek maradni, és élvezni a futballt. Tudom, hogy már nem vagyok olyan fiatal, mint például Joshua Kimmich, aki előtt még sok év áll. Pályafutásom befejezése egyre közeledik, de megpróbálok a lehető legtovább focizni, ameddig csak tudok. Legyek egészséges és pörögjek 100%-on.

  Mit gondolsz, mikor lesz a vége?
  Jelenleg nem gondolok arra, hogy a szezon végén befejezem. Meccsről meccsre , hétről hétre tervezek. Az elkövetkezendő hónapokban sem fogok aggódni a jövőm miatt.

  Hogy tervezed az életed, ha befejezed a futballt? Maradsz Münchenben, vagy Hollandia, esetleg London vagy Madrid?
  München a második otthonom, de a feleségem és én Groningenben építettünk házat és a terv az, hogy ott fogunk élni, ha visszavonultam. Haza szeretnénk térni Hollandiába.

  Hamarosan itt a BL... Az emberek azt beszélik, hogy a Besiktas könnyű ellenfél lesz. Mi a véleményed erről?
  A legjobb 16 között már nincsenek könnyű ellenfelek, az ilyen beszéd mindig veszélyes. A Besiktas az élen zárta a csoportját, nagyon jó csapat. Komolyan fel kell készülnünk ellenük.

  Álmodozol újra a triplázás megismétléséről?
  Nem, nem vagyok álmodozó, én egy realista típus vagyok. Igaz, még bármi benne lehet a szezonban de addog sokat kell dolgozni. Nem vagyunk még olyan helyzetben és nincs még itt annak az ideje sem, hogy azt mondhassuk: "mindent meg tudunk nyerni". Keményen kell dolgoznunk és tovább kell javulnunk.

  Az edző szerint leader vagy a csapaton belül. Hogyan látod magadat a klubnál?
  Elég régóta itt vagyok, része vagyok a csapatnak, nagyon könnyű azonosulnom a klubbal. Ennyi tapasztalattal és ennyi évvel a hátma mögött természetes, hogy felvállaljuk a felelősséget.

  https://www.youtube.com/watch?v=WpOYLfGRBF4

  Hírek