×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 18 február 2018 22:56

  LEWA: "Nem lenne szenzáció a BL-győzelmünk"

  Written by

  A KICKER hétfői számában Lewandowski nagyinterjúja várja az olvasókat. Röviden összefoglaljuk a legérdekesebb részeit:

  A BL-esélyekről:
  "Egyáltalán nem lenne szeznzáció, ha a Bayern megnyerné az idei BL-t... A jövőben viszont nehezebb lehet majd a szitu. Látjuk, mi megy a többi ligában... A Bundesliganak észnél kell lennie, hogy megtartsa a négy induló helyét. Ezért jó lenne, ha a Bayern és a Dortmund mellett még lenne egy stabil harmadik csapat ebben a sorozatban"

  A BL favoritjai:
  "A Manchester City a topfavoritok közé tartozik, meg a Real, a Barca és a Bayern. A nagy csapatok mindig is nagy csapatok maradnak."

  A jövőjéről:
  "Jelenleg nem gondolkodok ilyesmin. Ha a Bayern játékosaként ismét a Realos pletykákon* lamentálnék, az nem tenne túl jót, nem tudnék a munkámra koncentrálni. A Bayern játékosa vagyok és itt akarom magamból kihozni a maximumot. Számomra ez az elsődleges cél"


  *Mint ismert szenzációhajhász és kattintásvadász oldalak tényként vagy lehetséges opcióként tálalták, azt hogy Lewa Realba vágyik és oda is fog igazolni a nyáron. A tények viszont makacs dolgok: a lengyelnek 2021-ig van szerződése Münchenben, a Bayern pedig jellemzően nem passzol el olyan játékost, akit nem akar. S ez nem is Dortmund, ahol a játékosok kizsarolhatják az eladásukat. A vezetőség pedig hülye lenne eladni az egyik legjobb csatárt.

  Hírek