×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  szerda, 21 február 2018 01:20

  "Látható volt az osztálykülönbség" | Reakciók: FCB-Besiktas

  Written by

  MÜLLER:
  A piros lap nyilván a mi malmunkra hajtotta a vizet, de az elején nem tudtunk ebből előnyt merítni. Aztán egy kis szerencsével ez megváltozott. Agresszívabb támadójátékot akartunk mutatni, nagyobb mélységi játékkal.

  Az edzőnek nincs könnyű dolga, most hogy minden mezőnyjátékos fit. De mindenki jól tette a dolgát, a mester szokta is mondani, hogy kell a nyomás padról. Sok cserejátékos döntött már el meccset nálunk, ez jó, király csapatunk van.

  A triplázás? Hm, sokminden lehetséges még!

  HEYNCKES:
  Láthattuk mindannyian, hogy az első félidőben nehezen ment a dolog, nem találtuk a ritmust. Kicsit idegesek voltunk, ami szokatlan. A kiállítás és az 1:0 aztán meghozta az áttörést.

  A félidőben elmondtam, hogy jobban kell játszani a labdával szemben, túlságosan távol voltunk tőle... Járatani kell a labdát emberfölényben és egyúttal mélységet adni a játéknak.

  Örülök, hogy elől ennyi opciónk van. Robben bejövetele is plusz volt, de Ribéry is motiváltan játszott abban a 12 percben.

  Robben-csalódottságáról: Már a sajtótájékoztatón is elmondtam, hogy a topjátékosok egytől egyig a kezdőben akarnak lenni, ő is ilyen. De ez a helyzet, ezt ell kell fogadni.
  Teljesen normális ha nem játszik mindenki, erről én döntök. De megbeszélem az érintettekkel.

  A triplázás gondolatával csak az újságírók játszanak, én nem gondolok rá egyáltalán. Láttuk az első féliődben, hogy a BL más kávéház és van még hova javulnunk.

  ROBBEN:
  AZ első félidő nem volt jó, max elfogadható. Túl sok hibával játszottunk, de aztán koncentráltabbá váltunk és nem engedtük ki az irányítást a kezünkből.

  Hogy mit gondolok arról, hogy nem kezdtem? Hát ha most kimondanám amit érzek, gondolok, akkor holnap Rummenigge irodájában kezdenék. 34 éves vagyok, ilyenkor már minden meccs hab a tortán.

  HOENEß:
  Elégedettek lehetünk az eredménnyel... A triplázásról beszélni butaság. Körről körre gondolkodunk, bárki jut tovább, egyre csak nehezebb lesz a dolgunk.

  SENOL (Besiktas edzője):
  Az ellenfél egyszerűen jobb volt, s mikor 10 emberre fogyatkoztunk fizikailag és szellemileg is szétestünk, ezt pedig kihasználta a Bayern. Látható volt azért az osztálykülönbség.

  Hírek