×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  péntek, 16 március 2018 15:02

  "Sokan alábecsülik a Sevillát, brutális hangulat vár ránk" - BL-sorsolás | REAKCIÓK:

  Written by
  Péntek délben eldőlt, hogy a spanyol Sevillával kell megküzdenünk a BL-elődöntőbe jutásért. A szurkolókkal ellentétben edzőnk és a játékosok nem látják olyan könnyűnek a sorsolást:

  JUPP: Nem osztozom ebben a felhőtlen örömben, amit a soroslásunk váltott ki. Jól ismerem a Sevillát, kulturált és kreatív futballt játszanak. Az új edzőjükkel pedig a védelmük is javult. A Bl legjobb nyolc csapata között csak remek klubok kerülnek, számomra ez egy nehéz sorsolás. A csapatban egyébként senki sem örömködött rajta, egyszerűen tudomásul vették.

  Az talán igaz, hogy néha egyszerűbb klasszikus topcsapatok ellen játszani, de ettől függetlenül ezúttal is a legjobb tudásom szerint fogom felkészíteni a srácokat.

  A többi párosításról:
  Juve-Real: A Juvét soha nem becsülném le, igaz hogy gyengültek a védelemben picit, de láthattuk őket a Tottemham ellen. Nem lesz könnyű dolga a Realnak.

  Pool-City: Ez lesz a legnagyobb rangadó, tudom, hogy mindkét csapat el karta kerülni egymást. A Pool remekül játszik mostanában és a City is nagyon szép, letisztult focit nyom.

  BRAZZO: Érdekes meccs lesz, már csak azért is mert anyósomék Sevillában laknak. (nevet) A Sevilla nem lesz egyszerű ellenfél, a MU-t is kiütötték és a spanyolok mindig jó focit játszanak. Ráadásul komoly nemzetközi tapasztalatuk van. Aki idáig jut azt nem vesszük fél vállról.

  MÜLLER: Jó a sorsolásunk, elvégre nevesebb ellenfelek is voltak a kalapban, még úgy is hogy a Sevilla háromszor is nyert EL-t nemrég. Komoly csapattal van dolgunk, nem is kérdés, de mi a Bayern München vagyunk és megfelelő önbizalommal fogunk fellépni a párharcban. Meg akarjuk nyerni a sorozatot. Jó lenne ismét a döntőbe kerülni, rég jártunk arra.

  HUMMELS: Izgalmas sorsolás. Szerintem az ellenfél sokkal erősebb mint azt sokan gondolják. Komoly minőséget képviselnek és otthon nagyon erősek, igazi fizikai kihívás is lesz, plusz a drukkereikkel is meg kell majd "küzdenünk", akik remek hangulatot fognak teremteni.

  JAVI: Nem lesz egyszerű a dolog, a Sevilla remek minőséget képvisel, főleg középpályán jók, de a széleken is gyorsak és a csatáraik is veszélyesek. A MU elleni meccsük is megmutatta mit tudnak. Brutális atmoszféra van a stadionjukban, elképesztő hangosak a drukkereik, nem is meglepő hogy olyan agresszívan és jól játszanak hazai pályán.

  ULREICH: Állítólag könnyű ellenfélt kaptunk, de a Sevilla az elmúlt években szenzációs volt az EL-ben, többször is megnyerték. Tipikus spanyol focit játszanak, sok, rövid, gyors passzal, rengeteg mozgással. A spanyol csapattársaink már előre figyelmeztettek, hogy komoly hangulat vár ránk Sevillában. Jó kis feladat elé nézünk, az biztos.  Hírek