×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  vasárnap, 18 március 2018 13:25

  LvG: "Egy fiatalabb edző elboldogulhat a bajor vezetőséggel"

  Written by

  A BILD am Sonntag mai számában van Gaal került mikrofonvégre, aki igen érdekes kijelentéseket tett Uli és Jupp kapcsán, de szó esett Lewandowskiról is.

  Van Gaal gondolatai Heynckesről: Az lenne az észszerű, ha most befejezné. 73 éves lesz, karrierje csúcsán fejezhetné be, bár egyszer már megtette. Igaz istenként vonulhatna vissza a Bayernben.

  Igazából ő a vezére ennek a Bayernnek, és nem Uli Hoeneß, aki ezt gondolja magáról. Mindig az ezdő a vezető. Jupp személyisége, a játékosokhoz való viszonya jelenti a különbséget eme klub számára.

  Az új edzőről:
  A fiatalabb edzők talán jobban tudnák kezelni a a hatalmi viszonyokat a Bayernnél, azt hogy Uli és Kalle irányít. A már bizonyított ezdők, ilyen volt pl Ancelotti is, nem szeretik ha beleszólnak a munkájukba, egy fiatalabb pl Nagelsmann, aki még nem nyert semmit, valószínűleg ezt másképp kezelné.

  Lewandowskiról: Nem hiszem, hogy a Bayern eladná. Őt nem lehet pótolni, jelenleg a világ legjobbja, aki nemcsak gólokat lőt, de meg is tudja játszani a labdát. Én is leigazoltam volna a MU-ba, a pénz nem jelentett gondott, de a Bayern egyszerűen azt mondta, hogy nem válik meg tőle.

  A bajnokságok erősségéről: A PL a legszórakoztatóbb, mert mindig más a bajnok. A legjobb focit azonban Spanyolországban játszák, utána jön a Bundesliga ahol mindig tele vannak a stadionok és remek az atmoszféra. ezért is szeretem Németországot és a Bayernt.

  Az 50+1-es szabályról: Egy csak befektetői alapú világ sem lenne jó. De Németországban túl nagy a szakadék a Bayern és a többi csapat között, amin változtatni kell. Ez nem változtat semmit azon a tényen, hogy Uli és Kalle nagyszerű munkát végeznek, a BL-t is megnyerheti a klub. Olyan védelmük van amivel egyszerre tudnak presszingelni és magas szinten védekezni, a City-nek pl nincs egy Hummels-Boa tengelye.

  Hírek