×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  péntek, 13 április 2018 14:34

  JUPP: Niko jó választás volt | A BL-döntőben Klopp-pal szeretnék találkozni

  Written by

  Mivel a mai nap elég mozgalmasra sikerült bajor szemszögből, Jupp több témában is megszólalt sajtótájékoztatóján: a Gladbach elleni bajnokiról, leendő új edzőnkről, Niko Kovac-ról és a BL elődöntők sorsolásáról is. 


  Niko Kovacról: Átnéztem az életrajzát és meglepően sok pozitív dolgot találtam. Miután a Frankfurtba igazolt, megmentette a csapatot a kisésétől és most nemzetközi kupaporondig vezetheti őket. Kiváló teljesítmény Sokféle játékossal volt már dolga a Frankfurtnál, nagyszerű munkát végez. Nincs kétségem affelől, hogy megfelelő edző lesz a Bayern számára, ő tényelg a futballnak él. A vezetőség remekül döntött, amikor őt választotta. 

  A BL sorsolásról: Igazi gigászok harca. Ez a párharc az európai labdarúgás egyik legnagyobb összecsapása: a címvédő harca egy világklasszisokból álló topcsapat ellen, két olyan gárda, amely egyaránt látványos futballt játszik. Számomra nincs favorit ebben a párharcban. Mindkét fél számára nehéz a sorsolás, de nem mondanám annyira kedvezőtlennek. Senki sem tudhatja biztosra, hogy a Roma vagy a Pool könnyebb párharc lett volna.

  Remek emlékeim vannak a triplázó szezonról: a Juventus és a Barcelona ellen is játszodtunk hazai pályán, ez jó ómen lehet. A BL trófeát nem lehet megvásárolni, türelmet és kitartást igényel. Remélem Klopp ellen küzdhetünk a döntőben, ez az egyetlen, amit jelenleg kívánok. 

  A Real Madridról:  
  Láttam a Real meccsét a Juve ellen. Senki sem gondolta volna, hogy 90 perc után 3-0 lesz a "zebráknak". Jó emlékeink vannak 2012-ből, amikor épp a Real ellen juttottunk be az elődöntőbe. Magabiztosan állunk neki most is. 

  A hétégi fordulórólRobben térdzúzódást szenvedett a Sevilla ellen, ezért nem edzett ma. Meglátjuk, hogy lesz holnap. Ha tud majd játszani, akkor biztosan kezdeni fog. Alaba remekül edzett tegnap és ma is. Ha fitt lesz, játszani fog holnap. Vidal rehabilitációs edzést végzett, labdával. Holnap még nem bevethető. Vasárnap viszont már a csapattal edzhet, ez a terv. James 12,8 km-t futott szerdán, ez olyan teljesítmény, amelyet Bastian Schweinsteiger képvislet karrierje csúcsán.

  Hírek