×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 6485

  szombat, 14 április 2018 09:55

  BRAZZO: Pont olyan edzőt kerestünk mint Niko

  Written by
  Brazzo pénteken a Bayern TV-nek adott részletes nyilatkozatot, így pár részlet is kiderült Niko leigazolásáról:

  Niko Kovacról:

  Megerősíthetem, 2018 július 1.-től Niko a Bayern új edzője. Tegnap 3 éves szerződésről állapodtunk meg vele, én személy szerint nagyon örülök ennek. Valóban igaz az is, hogy volt kivásárlási záradék a Frankfurtnál lévő szerződésében, amely lehetővé tette, hogy kivásároljuk idő előtt.
  Volt edző Salzburgban, irányította a horvát válogatottat, a VB-re is kivitte őket - így bőven van tapasztalata. Most pedig a Frankfurtot rakta rendbe. Nagyon alapos és szorgalmas ember, plusz ismeri a klubot, pont ilyen embert kerestünk.

  A tárgyalásokról:
  Elmondtam az elképzelésemet a vezetőségnek, amelyre mindenki pozitívan reagált. Mivel az több részlegen is fejlesztettünk (orvosi rendszer, játékosmegfigyelés), szükséünk van egy olyan trénerre, aki új, modern szemszögből látja át a dolgokat és használja az innovációkat. Ő az. Uli és Rummennigge is segített utána, így mára hivatalos a hír. Amúgy baráti kapcsolatban vagyok Nikoval, 2001 és 2003 között játszottam vele, jól ismeri a klubot.

  Heynckes szerepe:
  Az elmúlt hónapokban csapatközpontú és nagyon bizalmas légkört sikerült kialakítania. Heynckes örült a hínek, kissé magára ismert, mivel ő sem volt nagyon tapasztalt, amikor először ide érkezett, mára pedig egy élő legenda. Meg vagyok győződve róla, hogy Nico is szívesen járná be ugyanezt az utat.

  Robbéry sorsáról:
  Mindkettejükkel beszéltünk nemrég és mindkettejükkel abban állapodtunk meg, hogy egy 1 éves hosszabbítást ajánlunk nekik, 2019 június 30-ig, a következő napokban pedig megszületik a döntés ezzel kapcsolatban is.

  Hírek