×

  Figyelmeztetés

  JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 65

  péntek, 20 április 2018 14:47

  Rotálás lesz, de nem áldozzuk be a hétvégi meccset

  Written by

  Noha már mindenki a szerdai Real elleni meccsről beszél, szombaton még lesz egy kirándulásunk Hannoverbe. Heynckes mestert a szokásos sajtótájékoztató keretében faggatták az újságírók.


  JUPP a hétvégi keretről: Tolisso ismét sérüléssel bajlódik, szeretném ha rendbe jönne, így nem lesz most a keretben. Alaba esetében meglátom hogy alakul a mai edzés, hogy hogyan reagál. Rajtuk kívül nincs most újabb kérdéses ember – a meglévő sérülteken túl (Neuer, Coman, Vidal)
  Vidal a körülményekhez képest jól van. Az üdvözletét küldi a csapatnak amit át is adtam, és tudja hogy érte is harcolni fognak kedden a Real ellen. Nagyon kedveljük őt.

  Rotálás: Nyilván a szerdai kezdőből nem mindenki játszik most a Hannover ellen, de olyan kezdőt küldök ki ami nyerni tud.

  Kapustéma - Ki fog védeni az utolsó meccseken?: Neuer remekül edz, elégedett vagyok. De közben itt van Ulreich is aki remek formában van, hatalmas fejlődésen ment át Tapalovic edző kezei alatt. Tudják Manuel nagy tehetség, de edzés nélkül nem jutott volna el ide, hasonló a sztori Sven esetében is. Van önbizalma, nyugodt. Leverkusenben is megtartotta az előnyünket. Jelenleg a második legjobb német kapus, szerintem. Majd ha odajutunk eldöntöm ki véd, de ez egyelőre nem publikus.

  Lewa vs Ronaldo téma: Nehéz őket összehasonlítani. Robert klasszikus ék, rendszeresen háttal veszi át a labdát és megtartja a társainak, amíg Ronaldo inkább szélről indul és befelé tart a kapu fele, és ezt remekül csinálja.

  Önbizalom: A csapat magabiztos, ez mellettünk szól és fontos elem. Mindamellett ma elemezni fogunk egy kicsit, átbeszéljük a dolgokat. A srácok  önkritikusak is, ami fontos, tisztában kell lenni, hogy mi az amin javítani kell. (Részletes elemzés a cikkünkben olvasható)

  A videóbíró: Nehéz téma, de ami most van az biztos nem jó. Ahogy a Schalke sem kapta meg a gólt a kupaelődöntőben az nem jó. Legyünk türelemmel a dolog kapcsán.

  Wenger visszavonulásáról: Nagyszerű pályafutás van mögötte, mindig is látványos focit játszatott. Nem hiszem, hogy más klubnál folytatja majd, mindenesetre az angol focira nagy hatással volt. Mindig eljön az kor, amikor az ember már nem folytatja tovább.

  Hírek